Uitzending
RTL Boulevard - Aflevering 98

Aflevering 98

RTL Boulevard

7-4-2024

| 247 x bekeken | 0 reacties
5
Jandino bijt van zich af na nog meer vernietigende recensies
Het restaurant van Jandino Asporaat (43) staat wederom in de belangstelling, alleen niet bepaald positief dit keer. Na de vliegende start van FC Kip eind 2023, kwamen er al snel klachten over de kwaliteit en de prijs van het eten. En nu wordt er ook nog geklaagd over gore toiletten. Jandino duikt voor ons de wc-hokjes in om het tegendeel te bewijzen.

Zoektocht naar overleden peuter Émile levert 'compleet raadsel' op
Het hield Frankrijk maandenlang in zijn greep: waar is Émile? De peuter raakte afgelopen zomer vermist in een klein Frans bergdorpje en ondanks grootschalige zoekacties werd hij niet gevonden. Tot vorige week, toen de politie met het trieste nieuws kwam dat de lichaamsresten van het tweejarige jongetje zijn aangetroffen.

Doop van Vivé is lichtpuntje voor Maxime Meiland: 'Heel emotioneel'
Een mooie dag voor Maxime Meiland (28), want zondag werd haar jongste dochter Vivé (2) gedoopt. Nu Maxime in een rechtszaak is verwikkeld met een man die zij beschuldigt van verkrachting, is dit een zeer welkom lichtpuntje, zo vertelt ze ons zelf.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard met de titel Aflevering 98 werd uitgezonden op zondag 7 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie