Uitzending
RTL Boulevard - Aflevering 60

Aflevering 60

RTL Boulevard

29-2-2024

| 304 x bekeken | 0 reacties
5
Joost Klein presenteert zijn liedje voor het Songfestival
Na ruim twee maanden wachten is het eindelijk zo ver en de kenners weten het zeker: Joost Klein (26) gaat met zijn nummer 'Europapa' Nederland weer op de songfestival-kaart zetten! En z'n zojuist gereleasde nummer klinkt zo...

André Hazes vertelt over zijn nieuwe muziek én zijn band met zus Roxeanne
André Hazes (30) hangt de laatste tijd vaker in de sportschool dan dat hij op het podium staat, maar daar komt verandering in, want vandaag komt hij met de nieuwe single 'Gastenlijst' en een nieuwe tour. Onze Donny Roelvink (26) is ook vaste gast in de gym en vraagt de zanger het hemd van z'n sportieve lijf én naar zijn zus Roxeanne Hazes (31), bij wie André onlangs zélf op de gastenlijst stond.

Eva Jinek vertelt over haar grootste dromen
Een nieuwe talkshow, een tweede kind en nu ook: een tweede boek! Eva Jinek (45) presenteerde vandaag 'Droom Groot No.2' en daarin vertelt ze hoe het was om van Amerika naar Nederland te emigreren. Voor dit boek sprak ze met mensen die zij bewondert. Wij waren bij de boekpresentatie en spraken Eva.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard met de titel Aflevering 60 werd uitgezonden op donderdag 29 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie