Uitzending
RTL Boulevard - 7-3-2021

7-3-2021

RTL Boulevard

346 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Beau duikt samen met Gordon Floradorp in
Na het kijkcijfer-succes van afgelopen week gaat Beau van Erven Dorens (50) in de nieuwste aflevering van 'Beau in Floradorp' de bloemetjes buiten zetten met het ller-bekendste exportproduct van de Amsterdamse volksbuurt: Gordon (52)! Hoewel we eigenlijk alles al weten over de zanger/presentator/platenlabel-/restaurant- EN koffietenthouder, geeft hij nu een intien kijkje in zijn geboortewijk.

Ren le Blanc na 'Ik geloof in mij': 'Mensen tatoeren mijn naam'
Het programma 'Ik Geloof In Mij' is n van de meest besproken tv-programma's van het afgelopen jaar. Vanaf morgen kunnen fans hun muzikale hart weer ophalen, want dan gaat het tweede seizoen van start. Wij spraken twee van de smaakmakers: Rutger van Barneveld n natuurlijk (publiekslieveling) Ren le Blanc (52)! En ze kunnen niet wchten tot ze weer op de buis te zien zijn.

Zoon Arnold Schwarzenegger over hoofdrol in nieuwe film Moxie
Morgen is het Internationale Vrouwendag. Met de film 'Moxie' kun je alvast in de stemming komen. Het is een feministisch verhaal over seksisme op een middelbare school. Actrice Amy Poehler (49) speelt de hoofdrol n nam k de regie voor haar rekening. Wij spraken haar n acteur Patrick Schwarzenegger (27), die een rol heeft in de film.

Eddy Zoy ervaart hoe je leeft met een tremor bij parkinson
De afgelopen twee dagen zijn we samen met de Hersenstichting in actie gekomen om mensen met Parkinson een beter leven te geven. Inmiddels staat er bijna 68.000 euro op de teller. Hoopgevend voor mensen met Parkinson is dat er een brace in ontwikkeling is die de tremoren van Parkinson-patinten kan neutraliseren. Iets revolutionairs, wat onze Eddy Zoy met eigen ogen heeft mogen aanschouwen.

Oud-mollen over Rene: 'Follow the money was onzin'
De 21e Grande Finale van 'Wie is de Mol?' is gn kijkcijferrecord, maar: nog altijd ruim 3,3 miljoen kijkers zien actrice Rene Fokker (59) de magische vier woorden uitspreken.

Diederik Jekel: 'Overheid moet perspectief bieden'
Morgen praat Mark Rutte ons tijdens een persconferentie weer bij over het laatste nieuws omtrent de coronamaatregelen. Maar na het Catshuisoverleg werd gisteravond al duidelijk, dat er waarschijnlijk gn groen licht komt voor versoepelingen. En dat terwijl onze Belgische buren vanaf morgen langzamerhand hun vrijheid wl weer terug krijgen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 7 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie