Uitzending
RTL Boulevard - 7-7-2014

7-7-2014

RTL Boulevard

1598 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Tout bekend Nederland viert Linda's 50ste
Linda de Mol mag dinsdag 8 juli pas echt 50 kaarsjes uitblazen, maar het jubileum werd afgelopen zaterdag al groots gevierd. Tout bekend Nederland stond in 't Gooi in de rij om het feestje mee te vieren.

Niels Geusebroek is vader geworden
Niels Geusebroek en zijn vriendin Saskia leven op een roze wolk. Zondagochtend kwam hun eerste kindje, zoon Noah ter wereld.

Johan Derksen haalt keihard uit naar Renť van der Gijp
Terwijl de sfeer binnen het Nederlands elftal nog nooit zo goed is geweest, gaan de mannen van VI Oranje rollebollend over straat.

De juweeltjes van koningin MŠxima
Aan juwelen geen gebrek bij de Oranjes. De kluis loopt over van Tiara's, broches en colliers. Maar koningin Maxima heeft in de loop der jaren ook een eigen prive-verzameling opgebouwd met unieke en persoonlijke juwelen.

Sportief weekendje voor William en Kate
Terwijl wij in Nederland vooral in de ban van het WK zijn, is het in Engeland de Tour de France en Wimbledon wat de klok slaat.

Marijke Helwegen sneert naar Gordon
Tijdens de feestelijke opening van Gordon's koffietent Blushing ontstond er ook nog een klein relletje. Marijke Helwegen en Gorden konden het niet laten om elkaar lekker even voor schut te zetten.

WK-weekend in een notendop
Ronald de Boer voorspelde het afgelopen vrijdag al: Nederland gaat door naar de halve finale! Wat was het spannend, maar wat hebben we genoten ťn gefeest! Een overzicht.

Oud-trainers apetrots op Tim Krul
Het was een opvallende wissel, maar het bleek een schot in de roos: keep Tim Krul stopte maar liefst twee penalty's en Nederland dendert door naar de halve finales. Twee oud-trainers van Tim wisten wel dat die Hagenaar dat allemaal in zijn mars heeft.

Sprookjeshuwelijk voor prins Amadeo
De Belgische prins Amadeo gaat voortaan als getrouwd man door het leven. Afgelopen zaterdag gaf de prins het jawoord tegen zijn Italiaanse Lili.

Wolter Kroes: Ik haat penalty's
Hij is er weer bij en dat is pri-hi-ma! De agenda van Wolter Kroes puilt tijdens dit WK uit. De zanger volgt onze Oranjejongens op de voet. Ook als hij moet optreden. Een televisie in de auto is zeker tijdens zulke evenementen onmisbaar voor Wolter.

Imca Marina trouwt dochter Corry Konings
Corry Konings heeft zaterdag een prachtige dag gehad! Haar dochter stapte namelijk in het huwelijksbootje!!

Gerard Joling fopt volgers
Even leek het erop dat Gerard Joling een nieuwe man aan de haak heeft geslagen, maar niets is minder waar. Geer heeft iedereen op de sociale media gefopt!

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 7 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten