Uitzending
RTL Boulevard - 7-2-2023

7-2-2023

RTL Boulevard

439 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Karsu over haar familie in Turkije na de aardbevingen. -Verlaten na Nicole en Martijn nu ook Remco en Paul MAFS? -Een exclusief interview met Channing Tatum over de nieuwe Magic Mike-film. -Lil' Kleine praat openlijk over alle commotie rondom hem.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Janice heeft spijt van trol-opmerking: 'Was in een opwelling'
Het was gisterenavond weer vanouds 'rumble in de jungle' bij 'Echte Meisjes in de Jungle'. De 'dikke trol'-opmerking van Janice schoot bij veel kijkers in het verkeerde keelgat. Aan ons legt ze uit waarom ze deze opmerking maakte en of ze er spijt van heeft.

Rob is niet tevreden met verhaal Lil Kleine: 'Lange weg te gaan'
Sinds het schokkende autodeur-incident heeft Jaimie Vaes al diverse keren uitgebreid haar verhaal gedaan maar aan de kant van Lil Kleine bleef het lange tijd stil. Gisteravond meldde de rapper dat hij er klaar voor is om te vertellen hoe de vork volgens hem in de steel zit en dat doet ie niet in een uitgebreid interview maar op een gloednieuwe single samen met rapper Boef.

Rol in GTST stond op bucketlist van Rian Gerritsen
Er lijkt geen eind te komen aan de reeks nieuwe bewoners die een huis betrekken in Meerdijk. Na Thijs Boermans en Tyeppe troost heeft nu ook Rian Gerritsen de verhuisdozen uitgepakt. Het zal even wennen om haar niet meer op het schoolplein te zien, zoals in de Luizenmoeder, want in Goede Tijden Slechte Tijden heeft ze haar zinnen gezet op de kroeg uit het soapdorp als Gabrielle Rensema.

Eveline wil niks weten van mismatches: 'Op papier klopt het'
Vorige week in Married At First Sight konden we al zien dat deelnemers Nicole en Martijn de handdoek in de ring gooiden. Deze behoorlijke mismatch mag dan wel een positieve uitwerking hebben gehad op kijkcijfers; het vertrouwen in de kundigheid van de experts wordt er niet beter op, helemaal nu er bij nog twee stellen de vraag wordt gesteld wanneer daar de vonk overslaat.

Salma Hayek was 'angstig' tijdens paringsdans Magic Mike
Elf jaar geleden sloeg de blockbuster Magic Mike in als een bom, en groeide acteur Channing Tatum uit tot n van de lekkerste hapjes van Hollywood. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven, maar een derde film over de strippers liet op zich wachten, tot nu. In Magic Mike's Last Dance doet de gespierde hunk nog n keer zijn kunstje in Londen. Wij spraken hem en zijn tegenspeler Salma Hayek.

Kees doet omstreden Mr. Big-methode uit de doeken
26 jaar na de moord op Mike Duif in 1996 houdt de politie vorig jaar april een verdachte genaamd Dave L. uit Amersfoort aan. Het onderzoek naar de moord is destijds op de plank beland wegens onvoldoende bewijs. Na in 2019 nieuwe informatie over de coldcase te hebben ontvangen, is er door de politie een informant ingezet. Maar, de verdachte ontkent stellig n beweert nu 'Indianenverhalen' aan de undercoveragent te hebben opgehangen.

Luuk Ikink weet het zeker: 'Dt is het einde van Bennifer'
Waar Harry Styles en Beyonce de avond van hun leven hadden tijdens de uitreiking van de Grammy's, kon de hele wereld zien hoe Jennifer Lopez en Ben Affleck de show al kibbelend doorkwamen. Terwijl host Trevor Noah zij sketch doet, is op de achtergrond te zien hoe Jlo naar haar manlief snauwt. Een liplezer heeft nu ontdekt wat Bennifer tegen elkaar zeggen.

Coldcase Germa komt dichtbij voor Kees van der Spek
De Peter R. de Vries Foundation brengt vandaag opnieuw de zaak van Germa van den Boom in de schijnwerpers. De coldcase, waarvoor de foundation 250.000 euro beschikbaar heeft gesteld voor de gouden tip, is nog steeds niet opgelost. De toen 19-jarige Germa verdween in de nacht van 28 op 29 juli 1984 uit haar ouderlijk huis in Nieuwendijk en is nooit meer teruggevonden. Omdat er na haar verdwijning bloedsporen in het huis werden gevonden, gaat de politie uit van een misdrijf.

Karsu in tranen: 'Sta op het punt helft van familie te verliezen'
De dag na de aardbeving in het zuiden van Turkije wordt nog meer duidelijk hoe verwoestend deze is geweest. Het dodental blijft maar oplopen. Toch zijn er ook lichtpuntjes, want op lokaal en internationaal niveau zijn talloze hulpacties op touw gezet.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 7 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten