Uitzending
RTL Boulevard - 6-5-2023

6-5-2023

RTL Boulevard

768 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De kroning van koning Charles in een vogelvlucht
Hij heeft meer dan even op moeten wachten maar vandaag was het zover: Charles (74) is officieel gekroond tot Britse koning. Bekijk hier in een vogelvlucht hoe deze dag voor hem is verlopen.

Songfestival-publiek in Liverpool aan de buis gekluisterd voor kroning Charles
Liverpool maakt zich op voor het Songfestival, maar met de kroning van Charles erbij is het vandaag eigenlijk gewoon dubbel feest. De stad verzamelt zich in Eurovision Village om samen de kroning mee te maken en onze Aran Bade (38) is erbij.

Arno Kantelberg neemt alle looks van de kroning onder de loep
Leuk al die rituelen, liederen en andere belangrijke dingen. Maar stiekem is het natuurlijk ook zien en gezien worden op zo'n dag als vandaag. Hoeden, handschoenen en rok kostuums ze komen allemaal voorbij want vandaag is less absoluut niet more.

Britse muzikant Dominic Seldis groot fan van koning Charles: 'Hij heeft veel humor'
De Britse musicus Dominic Seldis (51) woont al sinds 2008 in Nederland maar heeft vandaag uiteraard wel zijn agenda leeggehaald om naar dit historische moment te kijken op tv. Dat doet 'ie thuis, samen met onze Jamie Trenitť (32) en natuurlijk mag een high tea daarbij niet ontbreken.

Prins Harry lijkt eenzaam tijdens kroning: 'Tekenend voor afstandelijkheid in de familie'
Een bliksembezoek, zo mag je de aanwezigheid van prins Harry (38) op deze historische dag wel noemen. Want hoewel Harry vandaag even zijn gezicht laat zien, zit 'ie op de derde rij en vertrekt hij na de kroningsceremonie om het vliegtuig terug naar Amerika te pakken. En daar heeft natuurlijk iedereen in Groot-BrittaniŽ ťn daarbuiten een mening over.

Jeroen Snel merkt rode ogen op bij Charles tijdens kroning: 'Misschien gehuild of slecht geslapen'
Het is een bijzondere dag voor de Britten en vooral voor 'hun' Charles (74), want vanmiddag is hij in de Londense Westminster Abbey officieel tot koning gekroond. Al vanaf vanmorgen heel vroeg was alles live te volgen, waardoor miljoenen mensen wereldwijd dit stukje wereldgeschiedenis kunnen aanschouwen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 6 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie