Uitzending
RTL Boulevard - 5-3-2019

5-3-2019

RTL Boulevard

296 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hollywood in schok door overlijden 90210-acteur Luke Perry
Het nieuws sloeg gisteren in als een bom: 90210-acteur Luke Perry is als gevolg van een beroerte op 52-jarige leeftijd overleden. Het kwam als een schok voor collega's en familie van Luke.

Bridget vertelt alles over Captain Marvel
Na het grote succes van Wonder Woman kon Marvel natuurlijk niet uitblijven: een film met een vrouwelijke superheld in de hoofdrol. Oscar-winnares Brie Larson staat samen met Jude Law en Samuel L. Jackson te schitteren in deze fantasy-film.

Sarah Chronis heeft een glansrol in GTST
Op 5 april pakt Goede Tijden Sechte Tijden groots uit als de soap haar 6000ste aflevering uitzendt op rtl4. De trouwe soapfans van de serie worden getrakteerd op een ware minifilm met daarin een glansrol voor WIDM finalist Sara Chronis.

Spookwoningen zijn een groot probleem
Een doodnormale woonwijk met dure auto's voor de deur en bewoners die er zo anoniem mogelijk vertoeven. Spookwoningen, voor criminelen een fijne plek om rustig hun praktijken uit te kunnen voeren. De politie viel vanochtend tientallen van deze huizen binnen.

Relatie Wesley en Yolanthe ten einde
De liefde tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau is bekoeld. Amper negen jaar na het sprookjeshuwelijk in Itali maakt het showbizzkoppel vandaag bekend uit elkaar te gaan.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 5 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie