Uitzending
RTL Boulevard - 5-7-2018

5-7-2018

RTL Boulevard

560 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marieke was bij de lancering van GTST Magazine
De castleden van Goede Tijden, Slechte Tijden staan geregeld met hun gezicht in de roddelbladen, maar dit keer vullen ze zelf 'n blad; namelijk het GTST Magazine. Vol dingen die we nog niet over acteurs weten.

Glennis Grace is helemaal in love
Glennis werd gespot met een nieuwe man aan haar zijde. We belden de zangeres even op om te vragen hoe dat nou precies zat.

Monique Westenberg steekt haar handen uit de mouwen
Monique Westenberg doet mee aan het nieuwe programma Sterren Houden Huis. En dat is best handig, want Monique en Andr willen binnenkort ook gaan klussen.

Kelly: 'We moeten meer fouten durven maken'
Fouten maken is menselijk, maar we zijn toch allemaal bang om de mist in te gaan. Positief nieuws! Neurowetenschapper Henning Beck moedigt het juist aan. Maak meer fouten! Want het is goed voor je!

De meiden van OG3NE tellen nu al af naar Kerst
Lisa, Amy en Shelley van OG3NE hebben nu al in in Kerst. Dan staan de dames in het Kurhaus in Scheveningen voor speciale kerstshows.

Brainpower vraagt zich nog steeds af wie Tupac heeft vermoord
De moord op rapper Tupac Shakur leek altijd een mysterie te blijven. Maar daar kan nu wel eens verandering in komen, de politie van Las Vegas heeft namelijk laten weten de zaak opnieuw te onderzoeken.

De moord op de de broer van een kroongetuige houdt de gemoederen flink bezig
De brute moord op de broer van kroongetuige Nabil Bakkali houdt de gemoederen flink bezig. En nu blijkt ook dat een journalist is afgeluisterd kort na de liquidatie. Dat en meer speelde vandaag tijdens de eerste zitting over de bizarre moord.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 5 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!