Uitzending
RTL Boulevard - 5-12-2016

5-12-2016

RTL Boulevard

607 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Franks top-5 opvallendste reallifesoaps
Er zijn veel sterren die hun leven hebben vastgelegd op camera en de meest opvallende heeft Frank Dane op een rijtje gezet!

Eerste beelden reallifesoap Mariah Carey
Bijna een jaar lang is Mariah Carey door een camera gevolgd tijdens haar The Sweet Sweet Fantasy Tour. Hierin is ze niet alleen als diva te zien maar ook als moeder. Aanstaande zondag is de eerste aflevering te zien.

Zussen eisen politiedossier overleden vader op
In 2007 overlijd Corn Pietersen nadat hij door de politie is gearresteerd. Corn zou zijn overleden door hartfalen maar zijn dochters willen de zaak heropenen en boven tafel krijgen hoe hun vader echt is overleden.

Boek met pikante details prins Harry uitgebracht
Terug thuis van een bezoek aan de Caribbean is prins Harry weer voer voor de roddelpers. Er komt een boek uit met pikante details over zijn mannelijke kroonjuwelen, geschreven door Carrie Royale. In Engeland komt het boek niet uit maar in Amerika zullen ze er van smullen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai en Winston Gerschtanowitz. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 5 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie