Uitzending
RTL Boulevard - 5-4-2020

5-4-2020

RTL Boulevard

228 x bekeken | 1 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Trijntje zingt Lean On Me speciaal voor Jeanette
De afgelopen weken heeft Trijntje voor kijkers van RTL Boulevard liedjes gezongen. Dit deed ze om mensen wat liefde te geven tijdens de coronacrisis. Vandaag is de laatste keer dat Trijntje een liedje zingt en dat doet ze speciaal voor Jeanette.

Familie Verhulst geeft kijkje in hun thuisquarantaine
Ook de Vlaamse familie Verhulst zit uiteraard in thuisquarantaine. Daarom is zoon Victor begonnen met een vlog. We kunnen allemaal zien hoe vader Gert, zus Marie en stiefmoeder Ellen de tijd doorbrengen.

Leco geeft antwoord op allerlei beautyvragen
Last van statisch haar? Of wil je weten hoe je je wenkbrauwen zelf kunt epileren? Zoek niet verder. Leco van Zadelhoff heeft de antwoorden voor je.

Marga Bult helpt mee in ziekenhotel: 'Erg indrukwekkend'
We kennen Marga Bult allemaal van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival, maar ze heeft een werkverleden in de zorg. Marga zet zich in in een ziekenhotel in het Brabantse Uden. Het maakt veel indruk op haar.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 5 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie