Uitzending
RTL Boulevard - 4-10-2022

4-10-2022

RTL Boulevard

917 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Leontine Ruiters is aan het daten met een multimiljonair. -Oud tv-presentatrice en 50PLUS kamerlid Léonie Sazias is op 65-jarige leeftijd overleden. -De buurvrouw van seriemoordenaar Jeffrey Dahmer heeft door Netflix-serie een heldenstatus gekregen. -Sonja Bakker heeft na de 'rottijd' van de plagiaatrel weer haar inspiratie terug.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Britt Dekker kan niet wachten op EK: 'Heel veel zin in!'
Alles wat Britt Dekker aanraakt, lijkt te veranderen in goud. Haar Film Silverstar leverde een gouden film op en afgelopen weekend wint ze, samen met haar paard George, zélf goud op het Nederlands kampioenschap. Door deze winst mag ze naar het EK en dat is een droom die uitkomt.

Nikkie Plessen omarmt nieuwe racetrend: 'Heel tof'
De racesport en de fashionwereld blijken een match made in heaven. Het met reclamelogo's bedrukte leren jack siert niet langer enkel de torso's van Max Verstappen en zijn collega's, ook de gezusters Hadid en de familie Kardashian hijsen zich nu in hun vrije tijd maar wat graag in een kek race jacky.

Buurvrouw Jeffrey Dahmer krijgt 12 jaar na dood alsnog heldenstatus
De Netflixserie Monster: The Jeffrey Dahmer Story is razend populair. Het leverde de streamingdienst zelfs de beste openingsweek van een serie ooit op. Er is ook kritiek op de serie omdat het bij de kijkers een fascinatie voor seriemoordenaar zou opwekken. Dahmer's oude buurvrouw Glenda Cleveland groeit bijna 12 jaar na haar overlijden alsnog uit tot held.

Foto Marc van der Linden doet stof opwaaien
Marc van Der Linden heeft met zijn laatste editorial in het tijdschrift Royalty nogal wat stof doen opwaaien. Hij heeft daarin een foto geplaatst van zijn ontmoeting met de Britse Queen, maar Yvonne Coldeweijer kwam erachter dat er toch iets geks wat met die foto aan de hand was.

Harde woorden van rechter in Mallorcazaak 'ongebruikelijk'
De nacht van 13 op 14 juli 2021 lijkt een doodnormale nacht in het uitgaansleven op Mallorca, totdat de 27-jarige Carlo Heuvelman betrokken raakt bij een ruzie met een vriendenclub uit Hilversum. Hij wordt door meerdere jongens tegen zijn hoofd getrapt en overlijdt drie dagen later. Negen verdachten van 19 en 20 jaar staan vanaf vandaag terecht.

BN'ers diepbedroefd door overlijden Léonie Sazias: 'Veel te jong'
Iedereen die in de jaren tachtig is opgegroeid kent haar: Léonie Sazias. Toen vooral bekend als Veronica-omroepster en presentatrice van TROS Dierenmanieren, jaren later als Tweede Kamerlid. Ze overleed op 65-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. Oud-collega's reageren bedroefd op het toch nog plotselinge verlies.

Wie is de nieuwe vlam van Leontine Ruiters nu precies?
Leontine Ruiters lijkt de vorm met Marco Borsato definitief te hebben losgelaten want er is een nieuwe man in haar leven. Gisteravond maakt Yvonne Coldeweijer bekend dat het om multimiljonair John Huibert gaat en diezelfde John bevestigt vandaag aan ons dat hij en Leontine het inderdaad erg gezellig hebben samen.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Daan Nieber. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 4 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie