Uitzending
RTL Boulevard - 4-1-2024

4-1-2024

RTL Boulevard

586 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending:

Tim Hofman vertelt hoe het met hem gaat na de plannen voor een aanslag op zijn leven.

Arie Boomsma naakt op de cover van Men's Health.

Eitgebreid gesprek met Mike uit Winter Vol Liefde.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jim Bakkum klimt het podium op voor nieuwe uitdaging: 'Zit ook muziek in'
Dat Jim Bakkum (36) een multitalent is weten we al. Zo schittert hij al in tientallen romcoms, zingt hij, schreef hij een boek én speelt in musicals. Nu gaat 'ie weer iets nieuws doen: een toneelstuk.

Blozende Fajah Lourens laat zich uit over situatie met Ruud de Wild
Fajah Lourens begint haar jaar ook met goede voornemens. De 42-jarige wil namelijk laten zijn dat jij zelf de regisseur bent van jouw levensstijl en dat vertelt ze allemaal in haar nieuwste boek: 'Killer Mindset'. Fatima Moreira de Mello (45) ging bij haar langs en nam een sprong in het diepe.

Tim Hofman zag dreiging groeien: 'Wakker van gelegen'
Tim Hofman (35) stelt in zijn programma 'BOOS' veel misstanden aan de kaak. Maar, sinds 6 september vorig jaar is hij zélf opeens onderdeel van gesprek als een man hem op zijn werk wil doodschieten. De presentator praat nu voor het eerst voor de camera over hoe hij de afgelopen maanden heeft beleefd.

Opnieuw verdachte op vrije voeten in de zaak Jimmy Schepers
Opnieuw is er een verdachte op vrije voeten in de zaak van de doodgestoken Jimmy Schepers. De Rechtbank Amsterdam besluit vandaag tijdens een voorbereidende zitting dat Arginio E. voorlopig op vrije voeten komt in afwachting van de inhoudelijke behandeling. De verdachte zou volgens meerdere getuigen de fatale ruzie hebben veroorzaakt, maar zelf niet hebben gestoken. Hoofdverdachte Derzik H. blijft wel vastzitten, een derde verdachte kwam in november al vrij.

'Het gaat niet zo goed met Marco Borsato vanwege enorme druk strafzaak'
Het is nog maar zeer de vraag of het strafproces tegen Marco Borsato (57), die verdacht wordt van ontucht met een minderjarige, in 2024 gaat plaatsvinden. Dat vertelt een van zijn advocaten, Geert-Jan Knoops (63), vandaag in het NPO Radio 1 programma Sven Op 1. Ook vertelt hij hoe het nu met de zanger gaat.

Jacob haalt B&B uit de verkoop na herenig met ex Carla
Nadat deelnemers Mike in 'Winter Vol Liefde' de skiplank flink misslaat bij Edith in Oostenrijk verdwijnt de potentiële liefde als sneeuw voor de zon en keert hij huiswaarts. Inmiddels is Mike weer herenigd met zijn 'kale poes' en doet voor onze camera zijn verhaal. Ook is er nieuws over Jacob uit 'B&B Vol Liefde': vriendin Carla is weer terug in zijn leven.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 4 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie