Uitzending
RTL Boulevard - 31-3-2015

31-3-2015

RTL Boulevard

1574 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Storm zorgt voor stress bij The Passion
Paniek bij The Passion. Door het stormachtige weer loopt de opbouw van het evenement in Enschede flink wat vertraging op.

Onderbroekenlol met David Beckham
David Beckham is behalve als voetballer ook legendarisch als onderbroekenmodel, en hij heeft meegewerkt aan een leuke parodie daarop.

Justin Bieber krijgt onderuit de zak bij Roast
In het hilarische maar superbotte programma The Roast mogen beroemdheden hun collega's keihard aanpakken op hun missers en tekortkomingen. Dit keer was het de beurt aan Justin Bieber. En die kreeg het flink te verduren

Pikante scŤne Georgina Verbaan in 't Schaep
Georgina Verbaan moest voor 't Schaep Ahoy misschien wel de spannendste scene uit haar carriŤre opnemen, toen ze in de huid kroop van Sharon Stone...

Debuutroman Rick Nieman smaakt nu al naar meer
Rick Nieman debuteert vandaag met z'n eerste roman: Altijd Viareggio. Het gaat over zijn hobby: met vrienden op de motor op vakantie. Wij spraken Rick met zijn vrouw Sacha de Boer vlak voor de officiŽle boekpresentatie.

Grootse premiŤre Bloed, Zweet en Tranen
Je hebt er wellicht al over gehoord of gelezen, gisteren ging de film Bloed, Zweet en Tranen over het leven van Andre Hazes groots in premiere.

Smalle taille dankzij korset
Er is weer een trend overgewaaid uit Amerika, sporten met een Waist Trainer, oftewel een korset. Ook in Nederland zijn er steeds meer vrouwen die het doen. Maar het is behalve populair ook niet zonder risico's

Vrouwen moeten hun gezicht scheren
Het vaste ochtendritueel voor veel van ons mannen is jezelf lekker glad scheren. Maar het lijkt erop dat er ook steeds meer vrouwen meedoen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 31 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie