Uitzending
RTL Boulevard - 30-7-2020

30-7-2020

RTL Boulevard

390 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Alle aandacht gaat naar Jan Kooijman bij boekverfilming Daphne Deckers
De filmindustrie heeft wereldwijd een flinke knauw gekregen: nieuwe films worden uitgesteld en er mogen veel minder mensen, in de zaal. Extra bijzonder dus dat ondanks dit alles de Nederlandse romcom 'Alles is zoals het zou moeten zijn' gisteravond feestelijk in premire ging in een halfvolle bios.

Diagnose longkanker kwam als 'donderslag bij heldere hemel' voor Cilly Dartell
Het leven van Cilly Dartell staat op z'n kop als ze wederom de diagnose longkanker krijgt. Om nog een beetje te ontspannen voordat haar behandeling in Amsterdam begint, vliegt ze terug naar haar huis in Florida, maar dan slaat het coronavirus toe. Cilly ondergaat daarom ook noodgedwongen haar behandeling in Amerika, maar met succes! Aran sprak een optimistische Cilly!

Thijs H. veroordeeld: 'Extreem complexe zaak'
Was de psychose van Thijs H., die vorig jaar drie wandelaars doodstak, echt of niet? Het OM denkt van wel, het Pieter Baan Centrum verklaarde hem volledig ontoerekeningsvatbaar maar Justitie veegde dat van tafel en eiste, naast TBS, ook 24 jaar cel. De rechter moest zich vandaag over dit dilemma buigen en oordeelde 18 jaar, TBS en dwangverpleging.

Heeft Gaby Blaaser een nieuwe vlam aan de haak geslagen?
Gaby Blaaser lijkt al haar mannen van 'De Bachelorette' alweer vergeten te zijn, want ze is samen gespot met autocoureur Bas Schothorst. Op foto's die wij hebben ontvangen is te zien dat ze het heel leuk hebben samen op een terras. We hebben het management van Gaby om een reactie gevraagd, en die zeggen dat ze geen relatie hebben en ook niet aan het daten zijn.

Hoe nu verder voor Ellen DeGeneres en haar show?
De aantijgingen jegens Ellen DeGeneres blijven binnenstromen en er is een intern onderzoek gestart. Gaat Amerika nu dan afscheiden nemen van de talkshowdame? De kans is klein, denkt mediadeskundige Eric de Munck.

VI-mannen worden het niet eens: 'Directie gaat kijken hoe en wat'
De heisa rondom Veronica Inside is nog niet gaan liggen. Rene van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee gingen om de tafel zitten, maar kwamen niet tot een eindconclusie over de toekomst van de show. Talpa zal zich er morgen over buigen en dat zou de definitieve uitslag moeten geven.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 30 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie