Uitzending
RTL Boulevard - 3-9-2023

3-9-2023

RTL Boulevard

592 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Louis van Gaal krijgt Eredivisie Oeuvre Award†uitgereikt
Louis van Gaal (72) lijdt al een paar jaar aan prostaatkanker, toch heeft hij nog tot vorig jaar gewerkt als coach. Inmiddels geniet hij van een welverdiend pensioen, maar zijn carriŤre zullen we nooit vergeten. Want van de Champions League, tot aan de wereldbeker; hij weet vrijwel alles te winnen wat er te winnen valt. Reden genoeg om hem met een bijzondere prijs te eren.

Barbara de Loor moet 'nog even wennen aan bewegen en praten'
De ochtendgymnastiek zal nooit meer hetzelfde zijn nu Olga Commandeur (64) is gestopt met 'Nederland in Beweging'. Maar vanaf morgen is Barbara de Loor het gezicht van het tv-gymklasje van Omroep MAX. De 49-jarige kijkt er naar uit om de kijker in het zweet te werken.

Paul Rabbering weer aan het werk na verliezen zoontje: 'Benja was zo ontzettend welkom'
Paul Rabbering (44) is zijn show op NPO Radio 2 vanmiddag begonnen met een emotioneel bericht voor zijn zoon Benja, die deze zomer na een vroeggeboorte kwam te overlijden. Het is de eerste uitzending die Paul weer doet. De dj benadrukt dat hij zelf weer aan de slag wil, maar dat neemt niet weg dat het hem zwaar valt.

Nikki Plessen fan van 'rommelige vakantielook' Willem-Alexander
Waar normaal gesproken alle ogen gericht zijn op de prachtige looks van MŠxima, gaat alle aandacht plotseling uit naar onze koning. Met een lange, blonde coupe steelt hij momenteel de show. En met deze nieuwe zomerlook ziet hij er ook nog eens hartstikke casual uit. Nikkie Plessen (38) is fan, maar het valt niet bij iedereen in de smaak...

Ewout Genemans bezoekt bodyfarm in Texas: 'Overvallen door de stank'
Ewout Genemans (38) stapt voor zijn programma 'Ewout' in de wondere wereld van de bodyfarms. In Texas bezoekt hij zo'n plek, waar tientallen dode mensen boven de grond liggen. De lijken worden gebruikt voor de wetenschap, en ook om moordscenario's op te lossen. Voor Ewout is het een zeer bizarre ervaring, ook de geur zal hij nooit meer vergeten.

JayJay Boske op roze wolk: 'Alle clichťs zijn waar'
JayJay Boske (37) wordt zes weken geleden voor het eerst vader van dochtertje Blue. De presentator kon hierbij op veel morele steun rekenen van zijn goede vriend Bizzey (38), die al wat langer bekend is met het vaderschap. Samen maken ze de 'Papcast' voor alle andere jonge vaders van Nederland. Wij gingen bij JayJay op babybezoek

Max Verstappen schrijft opnieuw geschiedenis: 'Niet te verslaan'
Max Verstappen (25) geeft iedereen het nakijken in ItaliŽ, daar wint hij voor de tiende keer op rij en verbreekt daarmee opnieuw een record. Fatima Moreira de Melo (45) zit hier in de startblokken om na te praten over deze ongelooflijke prestatie.

Statement Igone de Jongh moedig: 'Affaire met Noor rol timing gespeeld'
Igone de Jongh (43) reageert vandaag voor het eerst op de feiten die naar buiten zijn gekomen tijdens de zedenzaak tegen Thijs RŲmer (45). Ook maakt ze - ondanks de geruchten die er al waren - officieel bekend dat de relatie tussen hun twee nu echt voorbij is. Aran Bade (38) heeft de laatste stand van zaken.

Reinout Oerlemans tikt opnieuw 'bescheiden' optrekje op de kop van 8,8 miljoen
De tijd dat Reinout Oerlemans geassocieerd werd met zijn alter ego Arnie liggen alweer ver achter ons. De 52-jarige televisieproducent is al jaren succesvol in Hollywood en kan zich kasten van huizen permitteren. De Oerlemansjes kopen en verkopen de een na de andere mansion, en je raadt het al: ze hebben weer een nieuwe parel op de kop getikt.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 3 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie