Uitzending
RTL Boulevard - 3-9-2020

3-9-2020

RTL Boulevard

263 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Amber Brantsen lacht leven weer toe na eetstoornis
NOS-nieuwslezeres Amber Brantsen kreeg in haar studententijd een eetstoornis: anorexia. Jarenlang praat ze er niet over, maar nu heeft ze haar verhalen verzameld in een boek. Want ze wil juist het taboe doorbreken. In het boek vertelt ze ook over hoe het leven haar nu weer toelacht.

Rick Brandsteder geeft Stoptober een tweede kans
Vorig jaar was Rick Brandsteder n van de ambassadeurs van Stoptober, de maand waarin mensen proberen te stoppen met roken. Helaas hield Rick het nog geen goede week vol. Dit jaar gaat hij voor een nieuwe poging.

John van den Heuvel over zaak-Insiya: 'Wat een marteling'
In 2016 wordt de dan tweejarige Nederlandse Insiya door haar vader ontvoerd naar India. En hoewel Insiya's moeder inmiddels het volledig ouderlijk gezag over haar kind heeft, is haar dochter nog altijd niet in Nederland. John van den Heuvel vindt de zaak schrijnend.

Harry en Meghan sluiten miljoenendeal met Netflix
Nu Harry en Meghan hun koninklijke taken hebben neergelegd, moeten ze zelf hun broek ophouden. En dat lukt ze meer dan goed. De twee hebben een miljoenendeal met streaminggigant Netflix gesloten, waarvoor ze content gaan ontwikkelen.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 3 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee