Uitzending
RTL Boulevard - 29-9-2017

29-9-2017

RTL Boulevard

510 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nicole Buch: Roeland had uit Expeditie Robinson moeten gaan
Ruim een miljoen mensen zagen hoe Nicole Buch gisteren Expeditie Robinson moest verlaten. Haar status als moederfiguur bleek niet sterk genoeg om de loyaliteit van haar teamgenoten af te dwingen. Onze Shelly Sterk maakt samen met Nicole vandaag de balans op.

Gouden Kalf van het publiek voor Mees Kees
De film Mees Kees Langs de Lijn is door het publiek verkozen tot beste film van het jaar. De prijs werd vanavond uitgereikt in RTL Boulevard. Het was de allereerste keer dat de Abraham Tuschinski Fonds Gouden Kalf van het Publiek werd uitgereikt in een televisieprogramma. Mees Kees van regisseur AniŽlle Webster versloeg de andere genomineerden Onze Jongens en Soof 2. De film is alweer de vierde uit de populaire Mees Kees reeks. De school van Meester Kees doet in de film mee aan een toekomstproject. De directrice van de school heeft echter andere ideeŽn over hoe het project ingevuld moet worden, dan de leraar en zijn leerlingen.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 29 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie