Uitzending
RTL Boulevard - 28-3-2018

28-3-2018

RTL Boulevard

538 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marieke gaat op kraamvisite bij Sieneke en baby Dani
Zangeres Sieneke en haar man Jan werden begin februari de trotse ouders van hun tweede kindje. Helaas zit haar zwangerschapsverlof er bijna op. Maar voor het zover is, ging Marieke nog even snel op kraambezoek.

Kjeld Nuis is de snelste schaatser ooit
Vanmiddag rijdt held Kjeld in Zweden 93 kilometer per uur, 50% harder dan bij zijn snelste race ooit. We bellen met hem in de studio.

Voetballer Memphis Depay lanceert zijn eigen sportschoen
Voetbal-held Memphis Depay heeft niet alleen verstand van voetbal, maar ook van mode. Hij is in Amsterdam om een sportschoen te promoten. Olcay ging bij hem langs.

Peter R. de Vries over de schietende pizzakoerier
De politie heeft vanmorgen een man aangehouden die mogelijk betrokken is bij de moord op misdaad-blogger Martin Kok, die werd doodgeschoten in Laren voor zijn favoriete seksclub.

Justin Kluivert is het grootste voetbaltalent ter wereld
De zoon van Patrick Kluivert is misschien net zo goed als zijn vader. Nu is de aanvaller door voetbalsite GOAL.com verkozen tot het grootste voetbaltalent van de wereld.

Veronica krijgt buikpijn van de docu over R. Kelly
Vanavond treedt een ex-vriendin van R. Kelly naar buiten met een schokkend verhaal in een BBC-documentaire. De zanger zou relaties hebben met minderjarige vrouwen en hen hebben opgesloten in een huis als seksslaaf.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 28 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie