Uitzending
RTL Boulevard - 28-2-2017

28-2-2017

RTL Boulevard

626 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Positieve reacties première film Tuintje In Mijn Hart
Gisteren ging de film Tuintje In Mijn Hart in première in theater Tuschinski. De film, opgenomen in Suriname met een groot aantal Surinaamse acteurs verwarmde het theater in Amsterdam met wat Surinaamse zon tijdens de stormachtige dag.

Meet de grootste vrouwelijke Nederlandstalige YouTuber
Nederland heeft er een nieuwe YouTube Queen bij. Met maar liefst 620.000 volgers is MeisjeDjamila op dit moment de grootste Nederlandstalige vrouwelijk YouTuber.

Interview met dé Nederlander die aanwezig was bij Oscars
Het is The Day After, maar de uitreiking van de Oscars blijft het nieuws beheersen. Voornamelijk natuurlijk vanwege de fout die gemaakt werd bij het benoemen van de uiteindelijke winnaar, maar in Nederland ook omdat er een Nederlander aanwezig was in de zaal, namelijk Angelo de Witt, of ook wel Angelo White.

Oud-Formule 1-coureur Christijan Albers over testdag
Voordat het Formule 1 geweld volgende maand losbarst, moeten alle nieuwe racemonsters natuurlijk even goed getest worden. En dat geldt ook voor de nieuwe wagen van Nederlands grote trots Max Verstappen. Oud-Formule 1-coureur Christijan Albers schuift aan de desk om het er over te hebben!

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 28 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie