Uitzending
RTL Boulevard - 26-10-2015

26-10-2015

RTL Boulevard

815 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Jan Kooijman voelt Daniel Craig flink aan de tand
Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover. Woensdag gaat de nieuwste James Bond film Spectre in Nederland in premiere en dus stuurden wij dit weekend onze eigen 'Kooijman, Jan Kooijman' naar London om de acteurs uit de spectaculaire film eens stevig te ondervragen.

Marco Borsato: Het was heel intens
Marco Borsato heeft met volle teugen genoten van zijn eerste Symphonica in Rosso-concert. "Het was heel intens, het voelde heel goed", zegt Marco Borsato tegen RTL Boulevard.

Humberto klaar voor Let's Dance
Groot feest vandaag, onze college Humberto Tan is vandaag 50 geworden. Maar Humberto is niet de typische abraham die achter de geraniums gaat zitten.

Raf Simons weg bij Dior
Modeminnend Nederland is al dagen lang in een enorme schok. Want de creatief directeur Raf Simons is opgestapt bij het Franse modehuis Dior, en dat zorgt voor nogal wat ophef.

Sarena: Ontknoping Heel Holland Bakt grote ontlading
Ruim 2,8 miljoen kijkers zagen gisteren hoe favoriet Sarena als eerste vrouw ooit de winst op haar naam wist te schrijven van seizoen drie van Heel Holland Bakt. En terwijl de strijd op voorhand niet heel spannend leek te worden, werd het gister toch nog nagelsbijten.

Zieke Mxima toch bij staatsbanket in China
Het staatsbezoek aan China heeft door de ziekte van Koningin Maximaeen onverwachte wending gekregen...

Sterren hijsen zich in mooiste outfits voor EMA's
Voor een bezoek aan de MTV EMA is het natuurlijk een en al kleding paniek voor de artiesten. Of waarschijnlijk vooral heel veel werk voor alle stylisten van de celebs om iedereen in de juiste outfits te hijsen voor die rode loper of dat immense podium.

Justin Bieber grote winnaar EMA's
Milaan stond gisteren helemaal op zijn kop tijdens de 22e editie van deMTV Europe Music Awards. Oftewel: the MTV EMA.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 26 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie