Uitzending
RTL Boulevard - 26-3-2023

26-3-2023

RTL Boulevard

705 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Evi Hanssen openhartig over verlies moeder. -Hitserie Succession begint aan laatste seizoen. -Ben Affleck en Matt Damon samen in film Air. -Na slechts een paar maanden verkering gaat Gordon trouwen.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Evi Hanssen onthult reden achter het stoppen met alcohol
3 jaar, 3 maanden en 26 dagen geleden legde Evi Hanssen (44) de fles voorgoed neer. Wat begon als een experiment is een hele nieuwe levensstijl geworden voor de presentatrice. Ze schreef er al een boek over, maar nu staat ze met haar verhaal ook op de planken. En ondanks het succes van die show heeft Evi ook veel verdiet, haar moeder is vorige week overleden...

Hans Kazāns verjaardag volgepakt met verrassingen: 'Het was ongelofelijk'
70 jaar oud worden, 50 jaar in het vak zitten en een biografie uitbrengen: Hans Kazān tovert de feestelijkheden allemaal tegelijk tevoorschijn. En dat is natuurlijk reden voor een grandioos festijn! Maar dat is lang niet alles. De feestvierders hadden voor Hans nog veel meer magische momenten in petto.

Boezemvrienden Ben Affleck en Matt Damon slaan handen ineen voor nieuwe film
Wie denkt dat Jennifer Lopez (53) de enige grote liefde van Ben Affleck (50) is, heeft het mis. Hij heeft namelijk ook een bijzondere relatie met mede acteur Matt Damon (52). De mannen werden boezemvrienden in hun tienerjaren en mogen nu naast privé, ook voor werk weer met elkaar afspreken. De bff's zijn namelijk samen te zien in de nieuwe film 'Air'.

'Omgebrachte vrouw Koewacht niet als vermist opgegeven'
Afgelopen dinsdag stuitte een buschauffeur op het lichaam van een dode, onbekende vrouw in Koewacht. De vrouw is door een misdrijf om het leven gekomen en kon een paar dagen later pas worden geīdentificeerd. Gisteren is een 32-jarige man in het buitenland aangehouden in verband met de dood van de 64-jarige weduwe Marleen uit Oostende.

Eric de Munck overdonderd door vraag van Succession-actrice tijdens interview
Intriges en familievetes, met een vleugje donkere humor. Morgen start het vierde seizoen van 'Succession'. De veelbekroonde serie van HBO MAX over de mediafamilie Roy is mateloos populair, maar toch is dit het laatste seizoen.

Charles als de dood dat hij de fout in gaat tijdens kroning: 'Alles wordt een meme'
Nog zes weken totdat Charles (74) gekroond wordt in Westminster Abbey. En ondanks dat hij al 20 jaar bezig is met de voorbereidingen voor de belangrijkste dag in z'n leven, heeft hij nog grote twijfels over een aantal zaken. Charles is als de dood dat hij de fout in gaat.

Bridget Maasland blij dat Gordon gaat trouwen: 'Ik gun het hem zo'
Gordon (54) zijn grote droom is gistermiddag eindelijk uitgekomen. De zanger is tijdens zijn liefdestripje op de Malediven ten huwelijk gevraagd door zijn 24 jaar jongere vriend Gavin Rosario. Hoewel de liefde nog heel pril is weet Gordon 100% zeker dat de Australische hunk de ware voor hem is.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 26 maart door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie