Uitzending
RTL Boulevard - 25-5-2023

25-5-2023

RTL Boulevard

190 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De muziekwereld staat stil bij het overlijden van Tina Turner. -De koning vertelt hoe zwaar hij het heeft met de bedreigingen aan het adres van Amalia. -Voetballer Justin Kluivert krijgt een behoorlijke klap te verwerken: zijn vriendin werd thuis overvallen. -En Emma Heesters heeft nieuwe muziek en vertelt hoe het zit met haar relatie.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Familie Justin Kluivert aangeslagen door gewelddadige overval
Voetballer Justin Kluivert (24) krijgt gisteren de schrik van zijn leven als hij hoort dat er bij hem thuis in Spanje een overval is geweest. Zelf is hij er niet, maar zijn vriendin en schoonmoeder wel. De schok is groot, al is het bepaald niet de eerste keer dat er een overval is bij een voetballer die niet thuis is.

Wereld in rouw om Tina Turner, de koningin van Rock 'n Roll
In haar huis in Zwitserland kwam er gisteren, na een lang ziekbed een einde aan het indrukwekkende leven van Tina Turner. De zangeres, die tijdens haar optredens tot op hoge leeftijd opviel door haar energie, krachtige stemgeluid, wilde haar en haar minirok, is 83 jaar geworden. Het nieuws van haar overlijden maakt wereldwijd een hoop emoties los.

Kijktip: Nicolas Cage als Graaf Dracula in Renfield
Een bijbaantje als mantelzorger is leuk en aardig, maar niet als je mensen moet kidnappen om ze vervolgens door je meester te laten oppeuzelen. Hollywoods meest excentrieke acteur Nicolas Cage (59) kruipt in de huid van de bloeddorstige Graaf Dracula, die zijn arme lakei Renfield voor zijn karretje spant. Totdat de stakker het tijd vindt om van zich af te bijten.

Nederlandse buurman had warme band met Tina Turner
In 1994 laat Tina Turner alles in Amerika achter voor een rustiger leven in Zwitserland. Bij de poort van haar landgoed daar worden vandaag bloemen en kaarsen gelegd, maar een voordeur verder woont ook de Nederlandse buurman van Tina. Wij spraken hem.

Rob Dekay toont vogel-tattoo ter ere van exit Het Perfecte Plaatje
Van een verlaten ziekenhuis tot exotische vogelsoorten. Ook in de uitzending van gisteravond moeten de kandidaten van 'Het Perfecte Plaatje op Reis' flink aan de bak in Zuid-Afrika om de beste foto af te leveren.áHelaas is de vogel voor Rob Dekay (36) gevlogen; hij krijgt de minste punten voor zijn kiekjes en moet het programma verlaten.

Nieuw detail over bedreiging prinses Amalia onthuld
In de podcast 'Door de ogen van de Koning' blikt Willem-Alexander (56) samen met Edwin Evers (52) terug op de afgelopen tien jaar van zijn koningschap. In de laatste aflevering, die voornamelijk over het jaar 2022 gaat, praat de koning over zijn persoonlijke dieptepunt: niet alleen Amalia (19), maar ook zijn andere twee dochters hebben te maken met zware bedreigingen.

Hans van B&B Vol Liefde onthult reden achter breuk met Petra
Er is een breuk in 'B&B Vol Liefde'-land. Hans uit Frankrijk en Petra zijn uit elkaar. Aan Aran Bade onthult Hans de reden achter de relatiebreuk.

Emma Heesters is klaar met ex-vriend: 'Heb er nog steeds pijn van'
Emma Heesters (27) is sinds een aantal jaar niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Ze scoort sinds 2019 hit na hit, word tweede bij 'The Masked Singer' Ún maakt deel uit van de supergroep The Streamers. Vandaag lanceert Emma haar nieuwe single met de nietsverhullende titel: 'Hou je Bek'. Wij gingen eens polshoogte nemen bij de goed gebekte zangeres.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 25 mei door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten