Uitzending
RTL Boulevard - 25-7-2023

25-7-2023

RTL Boulevard

693 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Alles over de rechtszaak rond Thijs Römer. -We spreken een van de vermeende slachtoffers. -Thijs Römer komt ook zelf aan het woord op deze heftige dag.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Mandy ontleed de nieuwste beautytrend: 'Niet ontharen is hip'
Onze voorouders liepen als woestelingen over de steppe en waren zo behaard dat je ze niet van de mammoeten kon onderscheiden. Hoewel dat beeld allang uit ons collectieve geheugen is verdwenen, is het nu weer helemaal in om al dat haar lekker te laten staan en zo natuurlijk mogelijk voor de dag te komen.

Kan koning Charles alle buitenlandbezoeken nog wel aan?
Nu Charles officieel is gekroond tot koning is het hoog tijd om zijn visitekaartje af te geven in bevriende landen. En dus stroomt de agenda na de vakantie vol met buitenlandbezoeken. Maar Charles is ook de jongste niet meer en dus is de vraag of hij nog wel heel de wereld over kan vliegen in hetzelfde moordende tempo als vroeger.

Aangeefster wilde Thijs Römer in ogen aankijken: 'Voel mij trots'
Eén van de vermeende slachtoffers van Thijs Römer heeft vandaag gebruik gemaakt van haar spreekrecht. Wij spraken haar na afloop.

Thijs Römer komt 'berekenend' over in rechtszaal: 'Empathie ontbrak'
Het Openbaar Ministerie heeft een werkstraf van 240 uur, en 90 dagen voorwaardelijk geeist tegen Thijs Romer. De acteur moest zich vandaag verantwoorden voor 3 online zedendelicten met minderjarige slachtoffers tussen de 14 en 16 jaar. Zowel Thijs als de aangeefsters zijn aanwezig op deze beladen dag vol emotionele en gedetailleerde verklaringen van de aangeefsters.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 25 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie