Uitzending
RTL Boulevard - 25-12-2017

25-12-2017

RTL Boulevard

691 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 256" /256
Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met n of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers.

Ren Froger verrast gezinnen tijdens de kerstdagen
Kerst is gezellig met elkaar eten aan een mooi gedekte tafel, maar voor veel mensen is dit niet zo vanzelfsprekend. Daarom trakteert Jumbo ze op een op een kerstdiner. Ren Froger ging namens de voedselbank op pad om deze gezinnen te verrassen.

Leco geeft beautytips voor de feestdagen
Leco van Zadelhoff geeft tijdens Eerste Kerstdag een paar tips om goed verzorgd voor de dag te komen tijdens de feestdagen. Om e.e.a. te illusteren neemt Leco Shelly onderhanden.

Luuks top-10 kerstfails
Om nog even wat te lachen te hebben tijdens kerst heeft Luuk een top-10 kerstfails voor je op een rij gezet.

Ronald Molendijk: Een kersthit begint met bellen
Heel wat artiesten hebben dit jaar weer hun best gedaan om d kersthit van het jaar te scoren. Toch zijn het ook in 2017 de klassiekers die we massaal meezingen. Ronald Molendijk vertelt er alles over.

Yolanthe: Het ultieme kerstgevoel is samenzijn
Bekende Nederlanders zijn net mensen en dus vieren zij ook gewoon kerst met familie en vrienden, tenzij....ze moeten werken natuurlijk. Onder andere Yolanthe Sneijder-Cabau legt uit wat kerst voor haar en Wesley betekent.

Zo vieren onze royals kerst
Kerst is voor heel veel mensen de gelegenheid om lekker samen te zijn met vrienden en familie. En ook voor onze koninklijke familie is het de favoriete tijd van het jaar! Zo vieren onze eigen royals kerstmis.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 25 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie