Uitzending
RTL Boulevard - 25-8-2019

25-8-2019

RTL Boulevard

395 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Wesley Sneijder trapt een balletje op zijn eigen sportveld
Op zijn eigen Wesley Sneijder- sportpark heeft de onlangs gestopte Wesley Sneijder gister zijn debuut gemaakt bij de oud-internationals. Simon zoekt de gestopte voetballer op in zijn natuurlijke habitat.

Er verschijnt steeds meer 'pikante' fashion op straat
De mode laat zich altijd benvloeden door allerlei culturen en dat kan de meest onverwachte trends opleveren. Dit keer hebben modeontwerpers hun inspiratie overduidelijk opgedaan in een spannende sm-kelder.

Missy Eliott is weer helemaal terug
Missy Elliott is terug van weggeweest! Deze week kwam de rapper eindelijk met een nieuwe plaat: Iconology. En alsof dat nog niet genoeg is treedt ze morgen ook nog eens op bij de VMA's, waar ze als eerste vrouwelijke rapper de prestigieuze Michael Jackson Video Vanguard Award ontvangt.

Ibiza move over! Puglia is the place to be
De zomer loopt op z'n einde, de vakantieblues is weer massaal toegeslagen, en dus is het vast dromen van het volgende tripje. Dan is het hippe Puglia de plek waar je moet zijn.

Ook in Nederland krijgen honden anabolen voor hondengevechten
Honden die anabolen krijgen toegediend om ze geschikt te maken voor bloedige hondengevechten: het gebeurt, ook hier in Nederland. Morgen dient een rechtszaak waarin dit soort brute gevechten centraal staat. LET OP: De volgende beelden kunnen schokkend zijn.

Gezellig meezingen met de Musical Sing-a-Long
Vanavond sluit de Uitmarkt traditioneel af met de Musical Sing-a-Long. Op het Museumplei in Amsterdam worden de musicals van het nieuwe seizoen gepresenteerd. Ook is er een eerbetoon aan Martine Bijl.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 25 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie