Uitzending
RTL Boulevard - 24-9-2014

24-9-2014

RTL Boulevard

1060 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Sterren lopen weg met ontwerper Johan Lindeberg
Johan Lindeberg is DE modeontwerper van dit moment met zijn merk BLK DNM. Hij is dik bevriend met mensen als Jay-Z, Beyonce, Gisele Bundchen en nog veel meer. Vandaag was hij eindelijk een keer in ons polderland. Wij spraken hem exclusief.

Ook de mannen van Dreamgirls klaar voor première
Zondag is DE grote premie`re van de musical Dreamgirls, maar met al die aandacht voor de girls zou je bijna vergeten dat daar ook een aantal mannen keihard voor aan het repeteren zijn. Wij zochten deze bikkels vandaag even op.

Hoe macho zijn de mannen van Homies?
De opnames voor de film Homies zijn in volle gang, en met zo'n hoog testosteron-gehalte op de set is het tussen de takes door een dolle boel.

Yfke Sturm nieuwe muze Monique Collignon
Couturier Monique Collignon is na haar doorstart weer helemaal back on track met een nieuwe collectie die ze vanavond showt en daar maakt een wel heel bijzonder oud-supermodel haar opwachting.

Martijn Krabbé: Ik dacht dat het nog wel kon
Zoals nu is gebleken is Martijn Krabbe? afgelopen mei zijn rijbewijs kwijtgeraakt nadat hij, op zijn snorscooter, met te veel alcohol op was aangehouden.

Joran ziek door hongerstaking
Joran van der Sloot blijft maar in het nieuws. Na zijn overplaatsing naar een strengere gevangenis, ging hij in hongerstaking en zou nu ernstig verzwakt zijn en bronchitis hebben. Zijn hoogzwangere vrouw Leidy vreest voor zijn leven.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 24 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie