Uitzending
RTL Boulevard - 24-8-2017

24-8-2017

RTL Boulevard

783 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nederlandse Bjorn van den Berg ontwerpt voor Nicki Minaj
Een Amerikaanse ster die jouw items draagt is natuurlijk de natte droom van iedere designer. De Nederlandse ontwerper Bjorn van den Berg kan zijn geluk dan ook niet op. Nicki Minaj draagt zŪjn corset in de nieuwe videoclip van Kate Perry.

Sidney Samson slaat nieuw muzikaal pad in
Door hun drukke carriŤres kwam er een jaar geleden een einde aan het tweejarige huwelijk van Eva Simons en Sidney Samson. De muziekproducer heeft zich sinds de breuk volledig gestort op zijn nieuwe elektronische dancehall act. En met succes!

Waar is het geld voor Richard Nieuwenhuizen gebleven?
De nabestaanden van de doodgeschopte grensrechter Richard Nieuwenhuizen willen graag het geld krijgen dat is opgehaald met een wedstrijd tegen Oranje-coryfeeŽn. Maar er is een flinke kink in de kabel.

De legendarische ontmoeting van Rick Brandsteder met Maradona
Drie weken lang is voetbalicoon Diego Maradona in het Brabantse Mierlo. Daar traint hij zijn club uit de Verenigde Arabische Emiraten. Vandaag neemt Pluisje ook de tijd voor honderd van zijn grootste Nederlandse fans, onder wie Rick Brandsteder. Tenminste... dat is het plan.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 24 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten