Uitzending
RTL Boulevard - 24-4-2020

24-4-2020

RTL Boulevard

234 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tranen: Edsilia Rombley brengt bijzondere ode aan moeder
Lieve Mama, de nieuwe single van Edsilia Rombley, heeft ze speciaal gemaakt voor haar moeder. Ze vertelt over het bijzondere moment dat ze het voor het eerst aan haar moeder liet horen.

Hard tegen hard: strijd tussen tabloids en Harry en Meghan is losgebarsten
De felle strijd is begonnen. De rechtszaak die Meghan en Harry aanspanden tegen de Britse tabloids is van start gegaan.

Maxime Meiland reageert op 'jatwerk' bij modecollectie
Het zit niet mee voor Maxime. De realityster lijkt al haar ontwerpen te hebben overgenomen van de site AliExpress. Ze heeft er zelf een andere verklaring voor.

Bizar: Trump adviseert desinfectie in te spuiten tegen corona
De Amerikaanse president doet wel vaker gekke uitspraken, maar dit keer ging het wel erg ver. Hij beweert dat het mogelijk zou zijn om het coronavirus te bestrijden door desinfectiemiddelen in te spuiten bij jezelf. Hij is overigens niet de enige Amerikaanse ster die bizarre ideen heeft over de bestrijding tegen het virus.

'Lintje voor Jan Smit heeft heel bijzondere betekenis'
Jan Smit heeft vandaag een lintje gekregen in de Orde van Oranje Nassau. Maar dat betekent niet dat hij een ridder is. Nee, hij heeft een veel bijzonderdere titel gekregen. Marc van der Linden legt het uit.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 24 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie