Uitzending
RTL Boulevard - 22-6-2020

22-6-2020

RTL Boulevard

410 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Opnames nieuw seizoen Married at First Sight bijna van start
Het meest recente seizoen van 'Married at First Sight' was vorig jaar een groot succes. De opnames voor een nieuwe serie staan weer voor de deur.

Justin Bieber reageert op beschuldigingen van seksueel misbruik
Justin Bieber heeft een heftig weekend achter de rug. Twee jonge vrouwen beweren in het verleden seksueel misbruikt te zijn door de zanger. Binnen no-time is het verhaal overal op internet te lezen, en dat is voor de zanger de druppel. Hij komt met bewijs dat deze beschuldigingen onmogelijk kloppen.

Kiki Bertens denkt nog lang niet aan zwangerschap
Tennisster Kiki Bertens heeft een grote kinderwens. De coronacrisis geeft haar veel tijd tot nadenken. Maar ??n ding is zeker: Kiki gaat eerst nog even door met tennissen, voordat ze aan kinderen begint.

Eerste zittingsdag zaak Thijs H. levert schokkende details op
Vandaag ging de inhoudelijke behandeling van start in de rechtszaak tegen Thijs H., de man die ervan wordt verdacht in mei vorig drie willekeurige mensen te hebben doodgestoken, op klaarlichte dag. Maar waarom? Niemand die het weet. Tijdens de zitting kwamen veel schokkende details naar buiten.

Wilfred Genee: 'Johan gaat echt niet door het stof'
Het gaat al dagen over bijna niets anders. De rel rondom de mannen van Veronica Inside. Adverteerders trekken zich terug, voetbal-internationals keren het programma de rug toe en veel mensen spreken schande van de vermeende racistische uitlatingen. Dus vanavond zullen Johan Derksen, Wilfred Genee en Ren? van der Gijp echt met de billen bloot moeten.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 22 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie