Uitzending
RTL Boulevard - 22-6-2015

22-6-2015

RTL Boulevard

811 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Manon heeft de fashion tips voor een frisse zomer
Ook vandaag nam onze lifestyledeskundige Manon Meijers weer een handige fashion tip mee naar de studio.

'Campussloerie' Tjitske voelt zich Duracel Konijn
Het toneelstuk Terug Naar Toen, met in de hoofdrol Tjitske Reidinga, is zondagmiddag feestelijk in premiere gegaan. Na afloop stond de actrice voor onze camera te trillen. "Ik voel me een soort Duracel Konijn", aldus de blondine.

Manon geeft tips op sales door te komen
Veel vrouwen zullen het herkennen. Zodra de rode bordjes met sale in de winkels verschijnen krijgen ze hartkloppingen. Ze willen het liefst alles hebben. Maar er is niet door die bergen kleding op de tafels heen te komen. Onze deskundige Manon Meijers gaf vanavond een aantal goede tips.

Beau: Er drijven allemaal lijken in Hudson-rivier
Beau Van Erven Dorens heeft weer een nat pak gehaald. Dit keer niet voor een televisieprogramma, maar een goed doel. Samen met een paar topzwemmers is de presentator het water van de Hudson-rivier ingedoken om aandacht te vragen voor de zenuwziekte ALS.

Vakantiedokterapp is de hit van deze zomer
Op vakantie zit een ongelukje ook in een klein hoekje. Een bezoekje aan de huisarts is dan toch altijd een gedoe. Daarom is er nu de app De Vakantiedokter. Daarmee kun je vanaf je vakantieadres vragen stellen aan het medisch team in Nederland.

Geen vakantie voor Guus Meeuwis na concertreeks
Afgelopen zaterdag sloot Guus Meeuwis zijn jubileumreeks van Groots Met Een Zachte G af. En wie denkt dat de zanger nu gaat genieten van zijn welverdiende rust heeft het mis.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 22 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie