Uitzending
RTL Boulevard - 22-2-2023

22-2-2023

RTL Boulevard

365 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Formule 1-liefhebbers opgelet! Zet de popcorn klaar voor een nieuwe seizoen Drive to Survive
Met auto's die bijna 400 kilometer per uur rijden, kunnen we ons voorstellen dat het afgelopen Formule 1-seizoen iets te snel voorbij ging. Voor de liefhebbers kun je alles, inclusief de uitvoerige sleaze and dirt achter de schermen, vanaf vrijdag op Netflix, lekker vanaf de bank terugkijken in het nieuwe seizoen 'Drive to Survive', met glansrol voor onze held Max Verstappen (25)!

Emmer loopt over in rechtbanken: 'Veel mensen zitten in een burn-out of overwegen te stoppen'
Slachtoffers, nabestaanden, maar ook veel advocaten en andere wetsdienaren maken zich grote zorgen. Rechters en officieren van justitie hebben te maken met een extreem hoge werkdruk. Zo hoog zelf, dat veel zaken moeten worden uitgesteld en rechters zich ziek- of afmelden. En dat is allesbehalve wenselijk, voor iedereen.

'Brad Pitt stelt dertig jaar jongere vriendin voor aan zijn kinderen'
Terwijl de vechtscheiding van de eeuw tussen Brad Pitt (59) en Angelina Jolie (47) nu al 6 jaar in volle gang is, is de Hollywood-hunk in september een relatie begonnen met de bijna 30 jaar jongere Ines de Ramon (30). En dat is zo serieus dat de kids van Brad al aan haar zijn voorgesteld. Wat Angelina daar allemaal van vindt? Dat zal Brad volgens ingewijden 'aan zijn reet roesten'.

Zal Rachel Hazes de rechtszaak rondom de erfenis winnen?
Morgen is het zover. Dan is de uitspraak in de geruchtmakende zaak rond de erfenis van wijlen Andrť Hazes. Lijnrecht tegenover elkaar staan Roxeanne (30) en Rachel (52). Lang verhaal kort: Rachel is volgens Rox onterecht erfgenaam en heeft daardoor dus onterecht miljoenen verdiend. Maar als je denkt dat het na die uitspraak wel klaar is met die Hazes-soap, dan kom je van een koude kermis thuis.

Gordon dolblij met nominatie Televizier-Ring: 'The bitch is back'
Het is een goede week voor Gordon (54). Vandaag werd bekend dat zijn 'Down The Road' op de longlist is terecht gekomen van de Televierring, en dat ondanks felle kritiek op het programma. Maar veel belangrijker is de liefde! Gavin uit AustraliŽ is de grote gelukkige en hij is helemaal verliefd. En voor het eerst vertelt hij daar alles over.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 22 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten