Uitzending
RTL Boulevard - 21-10-2022

21-10-2022

RTL Boulevard

921 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -De strafzaak tegen oud-Ajacied Quincy Promes. -Paul de Leeuw is bezig met een nieuw tv-programma. -Rolf Sanchez heeft een nieuwe klus. -De Meilandjes gaan weer aan de slag met een groot klusproject.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Tim Oliehoek: 'Kans is klein dat Narcosis Oscar wint'
De film Narcosis met Fedja van Huet en Thekla Reuten in de hoofdrollen, gaat over een hecht gezin die in een drama belanden wanneer de vader verdwijnt tijdens een duik. De indringende film won al drie Gouden Kalveren, maar is ook n van de inzendingen voor de oscars. En vanaf vandaag draait hij in de bioscoop.

Paul de Leeuw hint op terugkeer Ranking the Stars
Komt Ranking the Stars ooit weer terug? Volgens Paul de Leeuw wel. Sterker nog: volgens hem wordt er hard gewerkt aan een nieuw seizoen, maar is de kans dat het op de korte termijn terugkeert, klein.

Rolf gek op Chantal: 'Zeg op alles van haar ja'
Rolf Sanchez en zijn vriendin hebben onlangs een riante villa gekocht. Op dit moment zou de zanger volop in zijn nieuwe casa moeten klussen, maar een muzikaal uitstapje gooit roet in het eten. Rolf schittert volgend weekend op Chantals Pyjama Party in Ziggo Dome. En daar moet natuurlijk voor gerepeteerd worden.

Giorgio wordt 'weeg' van Taylor Swift-album: 'Net Billie Eilish'
Vandaag is om middernacht Amerikaanse tijd het nieuwe album van Taylor Swift naar buiten gebracht, dat - hoe kan het ook anders - Midnights heet. Hierop staan 13 liedjes die de zangeres heeft geschreven tijdens slapeloze nachten. En als kers op de taart trakteerde ze haar fans op nog 7 liedjes, genaamd de 3AM Tracks, hoe kan het ook anders die lanceert ze om 3 uur 's nachts.

Winkeliers staan letterlijk n figuurlijk in de kou door energieprijzen
Dat de energieprijzen tot recordhoogte zijn gestegen, dat zal niemand ontgaan zijn, ook winkeliers betalen zich inmiddels blauw aan elektriciteit. Daarom gooien zij de thermostaat omlaag, de deuren dicht en de cappuchino machine uit, maar dit betekent wel dat het personeel zo'n beetje staat te klappertanden in de winkels.

'Nieuwe nummer Roxeanne lijkt inderdaad boodschap aan Rachel'
Sinds vannacht kunnen we met z'n allen genieten van het nieuwe nummer van Roxeanne Hazes: 'Geen Sorry'. En hoewel we door de eerder gedeelde preview van het nummer al een beetje doorhadden, lijkt het nummer inderdaad een boodschap aan moeder Rachel te zijn.

Maxime hint op nieuw klusproject: 'Gaan kluskennis bijspijkeren'
De familie Meiland gaat de lat iets hoger leggen in het stucen, plamuren en schilderen, want dochter Maxime heeft vandaag onthuld dat het gezin hun doe-het-zelf-kennis gaat bijspijkeren. Dit gegeven zou n ding kunnen betekenen: ze timmeren nog steeds aan de weg bij Talpa!

John legt uit waarom Quincy Promes-zaak nu pas voor rechter komt
In de zomer van 2020 zou Quincy Promes op een familiefeest zijn neef hebben neergestoken. Die raakte daarbij ernstig gewond aan zijn knie. Inmiddels sleept de zaak tegen de oud-Ajacied al weer meer dan twee jaar. Tot grote frustratie van het slachtoffer, die nog iedere dag last heeft van de gevolgen van de steekpartij.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 21 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie