Uitzending
RTL Boulevard - 21-3-2017

21-3-2017

RTL Boulevard

491 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Froukje de Both reddende engel tussen de schoonfamilies
Je schoonfamilie krijg je er gratis bij, maar wat als je absoluut niet met je schoonfamilie door een deur kan? In het nieuwe programma Ben Ik Te Min? helpt Froukje de Both relaties van schoonfamilies die er heel slecht aan toe zijn te verbeteren. De eerste aflevering is vanavond om 21:30 te zien bij RTL 4.

Linda onthult gewicht: 'Bijna 82 kilo'
Linda de Mol heeft heel Nederland in spanning laten wachten, maar vandaag stapt de Gooische vrouw dan eindelijk op de weegschaal. Nu het grote mysterie eindelijk is ontrafeld, is het wachten op de reacties. In deze strijd tegen de kilo's wil de presentatrice vijf kilo afvallen in zes weken.

Patrick Kluivert pikt uitspraken Van Gogh-dief niet
In december 2002 worden er twee kunstwerken uit het van Gogh-museum gestolen door meesterinbreker Octave Durham. De crimineel beweert dat Patrick Kluivert onderdak aan hem zou hebben aangeboden tijdens zijn periode bij FC Barcelona. Patrick is het absoluut niet eens met deze beschuldiging en pikt het niet.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 21 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie