Uitzending
RTL Boulevard - 21-3-2016

21-3-2016

RTL Boulevard

673 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Regisseur The Passion in zevende hemel
Na maandenlange voorbereidingen zit de eerste versie van The Passion in Amerika erop. Voor regisseur David Grifhorst en zijn team was het binnen knijpen geblazen!

Nederlandse dj's zetten Ultra Music Festival op stelten
Miami stond afgelopen weekend in het teken van dancemuziek met het Ultra Music Festival. Voor dj's en producers is het d plek waar zij al hun nieuwe deuntjes laten horen. Ook 'onze' plaatjesdraaiers waren natuurlijk weer van de partij.

Ren Froger: Ik dronken op podium? Onzin!
Ren Froger stond afgelopen vrijdag op de planken in de Brabanthallen, maar kwam 's avonds van een koude kermis thuis. Op social media verschenen tientallen berichten dat de zanger te diep in het glaasje zou hebben gekeken.

John van den Heuvel aan de slag als 'kofferman'?
Linda de Mol ziet het wel zitten als er straks 26 'koffermannen' op de showtrap staan in haar programma Miljoenenjacht. Albert Verlinde doet ook een duit in het zakje en stelt onze crimedeskundige John van den Heuvel aan Linda voor als ideale 'kofferman'.

'Kwis-grap Martine Bijl over de schreef'
Een grap over Martine Bijl in het satirische programma De Kwis is niet bij iedereen in goede aarde gevallen.

Politie zet in op anti-spuugkap
Als het aan politievakbond ACP ligt, komt er een anti-spuugkap. Door zo'n kap over het hoofd van de verdachte te trekken, kunnen agenten voorkomen dat ze worden bespuugd.

Vangst Salah Abdeslam blijkt goud waard te zijn
De arrestatie van terreurverdachte Salah Abdeslam afgelopen vrijdag is nog steeds groot nieuws. De vangst blijkt goud waard te zijn.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 21 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie