Uitzending
RTL Boulevard - 20-6-2017

20-6-2017

RTL Boulevard

496 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

RTL Boulevard "Aflevering 122"
Met in deze uitzending: -Ontvoering Derk Bolt en Eugenio Follender in Colombia. -Topkok Sergio Herman geŽmotioneerd over het verlies van zijn zoontje. -Maxim Hartman over het trainen voor de cover van 'Men's Health'.

Iconische held Blade Runner na 36 jaar terug
Er wordt nog hard gewerkt aan het langverwachte vervolg van Blade Runner. Pas in oktober komt hij uit maar de cast kwam gisteren al samen in Barcelona. Ook de Nederlandse actrice Sylvia Hoeks was daar bij.

Onderzoek: Jongeren beginnen later aan sex
De jeugd van tegenwoordig kijkt liever op social media of een serie op Netflix dan dat ze tijd vrij maken voor een potje sex. In slechts een paar jaar tijd is de gemiddelde leeftijd flink omhooggegaan als het gaat om eerste ervaringen op het gebied van zoenen, mastrubatie of sex.

'Ontvoering Derk Bolt mogelijk politiek motief'
Spoorloos-presentator Derk Bolt en zijn camerman Eugenio Follender zijn ontvoerd in Colombia. Rebellengroep ELN zou verantwoordelijk zijn voor de ontvoering.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 20 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie