Uitzending
RTL Boulevard - 20-1-2023

20-1-2023

RTL Boulevard

362 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Johnny de Mol maakt comeback op televisie. -NOS-verslaggever Mustafa Marghadi ernstig gewond na een aanrijding op Java. -Leden van Maneskin zijn met elkaar getrouwd. -En André Hazes geeft openhartig antwoord op alle vragen van Aran.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Martin Garrix laat volgers meegenieten van welverdiende vakantie in Lapland
Martin Garrix (26) beleefde vorig jaar weer heel wat gebroken nachten met zijn vele optredens in alle uithoeken van deze aardbol. Maar in januari is de party-agenda leeg gehouden en dus kan de twintiger even op vakantie. En ook dat kan Martin als geen ander.

Johnny de Mol zoekt na een roerig tv-jaar weer spotlights op bij HLF8
Johnny de Mol (44) is vanavond voor het eerst weer te zien als presentator van het SBS6 programma 'HLF8!' Na een roerig jaar verliet hij de tv-studio voorgoed. Tot vandaag: Talpa is ontzettend blij met zijn terugkeer aan de talkshowtafel, waar gister al stiekem naar werd gehint.

Documentaire The Price of Glee onthult 'grote vloek' achter de hit-serie
Bijna 15 jaar zag hitserie 'Glee' het levenslicht, en daarmee ook tien nieuwe acteurs. Terwijl de show door het dak gaat en de acteurs wereldberoemd worden, blijkt het in de documentaire 'The Price of Glee'.. achter de schermen kommer en kwel te zijn. Inmiddels is de serie gestopt én zijn drie van de tien castleden op tragische wijze aan hun einde gekomen.

Leden van Mĺneskin stappen samen in huwelijksbootje om derde album te vieren
Sinds de winst op het songfestival vliegt de band Mĺneskin de hele wereld over maar deze week zijn ze heel even terug in hun thuisland. En met een bijzondere reden. Om te vieren dat hun derde liefdescreatie het licht heeft gezien beloven ze elkaar eeuwige trouw.

Clarice Stenger: 'Kroongetuige Nabil B. leidt eenzaam bestaan in cel'
Nabil B. was - naar eigen zeggen - onderdeel van het vermeende moordcommando van Ridouan Taghi en talloze medeverdachten. Maar B. stapte over naar Justitie, verklaarde over zijn oude partners in crime en werd kroongetuige. Dat kwam niet alleen hem duur te staan. Vandaag, ruim vijf jaar na het sluiten van de deal, werden een aantal mensen bijzonder gemist tijdens een beladen zitting.

Slachtoffer The Voice of Holland leidt een 'dubbelleven' na BOOS-uitzending
Het is vandaag precies een jaar geleden dat Tim Hofman (34) met zijn onthullingen in de 'BOOS' uitzending over de misstanden bij 'The Voice Of Holland', de Nederlandse tv-wereld op zijn grondvesten deed schudden. Ruim tien miljoen mensen zagen op YouTube hoe een aantal vrouwen de beerput opentrok door hun verhaal te doen. Op de website van 'BOOS' blikken twee van hen nu terug op een roerig jaar.

'Eva Jinek heeft wel wat vragen laten liggen tijdens interview met André Hazes'
Gisteravond zagen meer dan 700.000 kijkers hoe André Hazes (28) voor het eerst na anderhalf jaar weer aanschoof aan een talkshowtafel. Bij Eva Jinek (44) was de zanger bijzonder openhartig over zijn drank- en drugsverslaving en de vele familiedrama's. Toch werden een aantal onderwerpen niet aangestipt en daarom haastte Aran zich met spoed naar de studio voordat André het Hazespad nam...

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 20 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten