Uitzending
RTL Boulevard - 20-2-2018

20-2-2018

RTL Boulevard

434 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nikkie tekent The Models Health Pledge
Dun, dunner, dunst zou niet meer de maatstaaf in modeland moeten zijn, maar toch mag het nog vaak genoeg geen pondje meer zijn op de catwalk. Ex-Model Marvy Rieder streeft naar gezondere modellen en doet dit met haar eigen platform The Models Health Pledge.

Tim Oliehoek: I, Tonya is een goede film
Het verhaal van het sportschandaal van Tonya Harding ging in de jaren 90 de hele wereld over. Lieftallige kunstschaatsers die elkaar te lijf gaan met schaatsen om blessures te veroorzaken. In de film I, Tonya beleven we het meest bizarre sportverhaal ooit opnieuw..

Arie Boomsma: Anabolen gebruiken is onverantwoordelijk
Een supergespierd beach-ready lichaam, wie wil dat nou niet? En dus hangen vele jongeren uren aan de ijzers, eten zes maaltijden per dag en... slikken anabolen.

John: Sonja liet zich niet in een bepaalde hoek manoeuvreren
Opnieuw een tergend spannende dag in het megaproces tegen Willem Holleeder. Tijdens de tweede middag van Sonja Holleeders verhoor lopen de emoties hoog op.

Anouk en Ilse samen in de TV Kantine
Aanstaande zaterdag is er een nieuwe TV Kantine met daarin Anouk en Ilse DeLange, gespeeld door Carlo Boszhard en Ilse Warringa.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 20 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie