Uitzending
RTL Boulevard - 2-9-2022

2-9-2022

RTL Boulevard

391 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Zandvoort kleurt Oranje door alle Max Verstappen Fans. -Hans uit Italië van B&B Vol Liefde vertelt hoe het met hem gaat. -Man opgepakt voor de explosies bij de woning van Klaas Otto en zijn vriendin. -En Linda de Mol moet huilen na half jaar afwezigheid Miljoenjacht.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Hans uit B&B Vol Liefde overspoeld met mailtjes van vrouwen
De B&B eigenaren die deze zomer meededen aan het programma 'B&B Vol Liefde' snakten naar wat liefde in hun leven. Maar cupido liet zich niet overal zien. Wij stuurden onze Aran op pad door Europa voor een update.

Verwarde personen veroorzaken steeds vaker levensgevaarlijke situaties
Gespecialiseerde arrestatieteams van de politie, de Dienst Speciale Interventie, moeten steeds vaker uitrukken voor levensgevaarlijke situaties veroorzaakt door verwarde personen. Vorig jaar verdubbelde het aantal incidenten en dat is een zorgelijke ontwikkeling.

Mart heeft weinig inbreng in nieuwe huis: 'Zij mag alles uitkiezen'
Mart Hoogkamer is dit jaar niet meer te temmen. De Leidse volkszanger gaat van festival naar festival, begint in het najaar zijn eigen theatertour, gaat samenwonen én mag ook nog eens een tvprogramma presenteren. Ja, het lijkt Mart allemaal voor de wind te gaan, maar dat is wel eens anders geweest.

Marc-Marie over mede-jurylid Edson: 'Hij is slijmballetje tingeling'
Iedereen in Nederland die in het bezit is van enig talent mag vanavond haar of zijn kunsten laten zien in een spiksplinter nieuw seizoen van Holland's Got Talent. De jury is lekker opgefrist met twee nieuwe gezichten Edson da Graça en Marc-Marie Huijbregts. Zij mogen nu iedere vrijdag hun oordeel vellen samen met Chantal Jansen en Dan Karaty.

Gehavende Ferry Doedens vertelt over lelijke val: 'Veel bloed'
We zouden Ferry Doedens vandaag spreken over zijn nieuwe theatertour maar vlak voor onze afspraak kregen wij het bericht dat hij gewond is geraakt door een val van de trap. We konden hem gelukkig alsnog spreken

Floor Jansen staat te trappelen voor Formule 1-optreden 'Heel spannend'
Vandaag barst het Formule 1-circus los in Zandvoort, eindelijk zonder Corona-beperkingen. Met uitzinnige Oranje-fans die elke zandkorrel in de duinen zullen bezetten, belooft het één groot Max Verstappen-feest te worden. En ook aan het entertainment is gedacht.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Daan Nieber. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 2 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten