Uitzending
RTL Boulevard - 19-3-2015

19-3-2015

RTL Boulevard

1016 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Voice Kids-winnaars zingen in studio RTL Boulevard
De Voice Kids-winnaars van de afgelopen jaren Laura, Fabinne en Ayoub hebben een speciaal nummer gemaakt voor War Child. Ze zongen het nummer Running With The Clouds live in de studio van RTL Boulevard.

Winnaars Voice Kids in studio RTL Boulevard
De afgelopen weken hebben we kunnen genieten van de Blind Auditions van de Voice Kids. 45 Kinderen hebben zich de battles ingezongen. Vanaf dit weekend gaan ze de strijd met elkaar aan en wordt bekend welke 6 kandidaten zich plaatsen voor de live show.

De nieuwste make-up trend: de natural look
In modeland is de rust teruggekeerd na het fashion week seizoen. Naast de kleding weten we nu ook alles over de make-up trends.

Paul Groot voelt zich een pornoster
Robert Long overleed in 2006, maar zijn muziek wordt nog steeds veel gedraaid en gezongen. En zijn levensverhaal leent zich ook uitstekend voor een theaterstuk, waar Paul Groot de hoofdrol in vertolkt.

Lelijkste vrouw van de wereld slaat terug met docu
Het verhaal van Lizzie Velasquez gaat momenteel viral op social media. De Amerikaanse is ongevraagd uitgeroepen tot de lelijkste vrouw ter wereld. Lizzie besloot over deze bizarre stempel op haar leven een documentaire te maken.

Zayn Malik stopt met tour One Direction
Schokkend nieuws voor alle One Directioners, Zayn Malik is per direct gestopt met de tour! Alle stress rondom de bekendheid en de geruchten over zijn vreemdgaan zouden hem te veel zijn geworden.

Chantal Janzen haalt uit naar Yolanthe
Morgen is Chantal Janzen te gast in College Tour en die uitzending kan wel eens wat stof doen opwaaien.

Kathleen: Stoppen K3 gezamenlijke beslissing
Dat K3 bekend heeft gemaakt dat ze hun mierzoete roze pakjes aan de wilgen hangen, komt voor oudgediende Kathleen Aerts niet uit de lucht vallen. Ze denkt niet dat het door de rebelse Josje komt. "Ik denk niet dat als je een groep bent, dat n iemand dat kan beslissen", zegt Kathleen tegen RTL Boulevard.

Kunstkenners bewonderen IKEA-schilderij
De afgelopen dagen was er geen ontkomen aan. Het filmpje van een jongen die een IKEA kunstwerk in een museum zet, gaat viral.

Zoektocht naar reden breuk K3
Een dag na de aankondiging van de split-up van K3 staat Belgie? nog steeds op z'n kop.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 19 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee