Uitzending
RTL Boulevard - 19-12-2020

19-12-2020

RTL Boulevard

1083 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Samantha Steenwijk is online pestgedrag spuugzat: 'Laat me met rust'
Samantha Steenwijk zien we de laatste tijd vaker op de buis dan dat we haar door onze radiospeakers horen. Maar daar komt verandering in, want komend jaar focust de zangeres zich meer op haar muziek en komt met een wel heel persoonlijk nummer. En daar kunnen wij exclusief al wat van laten horen. Met deze nieuwe single wil Samantha het online pestgedrag waar zij de dupe van is, van zich af laten glijden.

Bridget Maasland over online pesten: 'Gaat écht heel ver'
Het afgelopen jaar heeft Bridget Maasland heel wat negativiteit over zich heen gekregen. Maar afgelopen week kwam het 'piekpunt', vertelt de presentatrice. Zo kreeg ze bijvoorbeeld bedreigingen binnen. Ze vindt het tijd voor verandering en hoopt op meer 'saamhorigheid' online.

Clarice: 'Drillrap helpt geweld op straat wél in de hand'
Afgelopen zomer wordt in een vete van rivaliserende drillrap-bendes een jongen op de Scheveningse Pier doodgestoken. Ondanks dat YouTube bol staat van jongeren in bivakmutsen die op grimmige beats met wapens rappen over geweld, leidt dat niet perse tot meer geweld In Rotterdam, blijkt nu uit onderzoek.

Badr Hari bereidt zich voor op stilste gevecht uit carrière
Bijna alles ligt op z'n gat, maar dat geldt niet voor de topsport. Met wat aanpassingen hier en daar kunnen vrijwel alle wedstrijden gewoon plaatsvinden. Vanavond speelt Michael van Gerwen z'n eerste wedstrijd WK Darts, en ook Badr Hari maakt zich klaar om straks de ring in te gaan. Het grote verschil is alleen het publiek. Of nou ja, de afwezigheid ervan.

Nederland rouwt massaal om verlies Bram van der Vlugt
Het is een verdrietige dag, want Bram van der Vlugt, eigenlijk voor iedereen bekend als die bekende hulp-Sinterklaas, is op 86 jarige leeftijd overleden. Vanmiddag kwam het bericht binnen dat hij, als één van Nederlands meest geliefde acteurs, is overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Heel bekend Nederland rouwt om het verlies.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 19 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten