Uitzending
RTL Boulevard - 17-11-2014

17-11-2014

RTL Boulevard

790 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Koningin MŠxima naar ArgentiniŽ voor familiebezoek
Koningin MŠxima is afgelopen weekend naar ArgentiniŽ gevlogen voor een familiebezoek. Dat bevestigt de RVD aan RTL Boulevard.

Recordaantal tweesterrenzaken in Nederland
In het verre Maastricht werd vandaag de Michelin-gids van 2015 gepresenteerd en dus weten we weer haarfijn waar in Nederland het lekkerste vorkje geprikt kan worden. En daarvoor is Rudolph van Veen aangeschoven.

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

'Nick zorgt voor donkere tornado in GTST'
Vanavond wordt eindelijk duidelijk wie Ludo Sanders al maandenlang het leven zuur maakt.

Hardwell neemt afscheid van 'kindje'
Dit weekend is een jongensdroom van DJ Hardwell uitgekomen. De nummer 1 dj van de wereld stond met zijn eigen show in de Madison Square Garden in New York.

Katja RŲmer-Schuurman stort zich vol op stichting
Katja Romer Schuurman is actrice, presentatrice en bovenal ook moeder. Maar tussen alle bedrijven door zet zij zich ook met hart en ziel in voor haar woon- en modemerk Return to Sender. En speciaal voor kerst komt ze met een bijzondere collectie.

RTL Boulevard test kandidaten Wie Is De Mol?
De echte die hard Wie is de Mol-fans hebben hun notitieboekjes al klaar liggen, want ook de laatste kandidaat voor het komende seizoen is inmiddels bekend. Vandaag verzamelden alle deelnemers zich en wij probeerden alvast wat geheimen te ontfutselen.

Amerikanen vinden Rianne te overweldigend
Rianne ten Haken is al jaren e?e?n van de succesvolste Nederlandse modellen. Ze loopt shows voor JP Gaultier, Versace en Marc Jacobs. Maar hoogtepunt is toch wel naakt rondkronkelen in de nieuwste clip van Lenny Kravitz. Rianne verruilde deze week hometown New York voor Amsterdam en wij spraken haar.

Dochter voor Bas Muijs
Oud-GTST-acteur Bas Muijs en zijn vriendin Sabine zijn de trotse ouders geworden van een dochter.

BN'ers zetten zich in tegen ebola
Er komt geen speciale uitzending rondom Giro 555 tegen ebola, maar BN'ers zullen wel hun steentje bijdragen in het belcentrum. Dat is zojuist bekend gemaakt in RTL Boulevard.

Band Aid 30 zingt voor bestrijding ebola
In 1984 kwam Band Aid met het nummer 'Do they know it's Christmas' om geld in te zamelen voor Ethopie?. Precies 30 jaar later trommelt Bob Geldof weer een zooitje beroemdheden op om een remake van het nummer te maken. Dit keer voor de bestrijding van Ebola.

Maik de Boer verwelkomt Sinterklaas
Hij is er! We hebben het over toch wel een van de meest besproken personen van de afgelopen tijd: sinterklaas en zijn pieten.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 17 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie