Uitzending
RTL Boulevard - 17-7-2014

17-7-2014

RTL Boulevard

947 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Bonnie: Niemand bepaalt hoe ik leef
Straks Bonnie St. Claire. Na een aantal heftige maanden vertelt ze nu voor het eerst over hoe het met haar gaat. In januari zou een uit de hand gelopen echtelijke ruzie zelfs nog lijden tot een scheiding van haar Anne-Jan. Maar de rust lijkt nu enigszins weergekeerd.

Prins George bijna n jaar
Dinsdag is prins George, het zoontje van William en Kate, jarig! Hoewel het kleine prinsje nog maar e?e?n jaar wordt, heeft hij al een behoorlijk druk jaar achter de rug!

Roy Donders nu ook kroegbaas
De juichpakken zijn nog niet opgeborgen of Roy Donders heeft alweer een nieuw project te pakken. Ter gelegenheid van de Tilburgse kermis opent de realityster z'n eigen feestcafe in het centrum van de stad. Compleet met eigen 'Donders-shotje'. Hoofdpijn gegarandeerd.

Ilse: Weinig contact met Waylon
The Common Linnets trekken dit najaar door Europa. Dat is eindelijk weer een positieve noot binnen de groep, want na het plotselinge vertrek van Waylon zijn er veel vraagtekens. Ilse reageert op alle commotie in RTL Boulevard.

'Koningspaar bezoekt Denemarken'
Het lijkt erop dat de Scandinavische media momenteel beter op de hoogte zijn van de agenda van ons koningspaar dan wijzelf.

Thomas Berge duikt studio in
De grootste Engelstalige hits verbouwen naar een Nederlandse klapper. Radiozender 100% NL nodigt artiesten uit omdat te doen en Thomas Berge ging die uitdaging graag aan.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 17 juli door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie