Uitzending
RTL Boulevard - 17-8-2021

17-8-2021

RTL Boulevard

881 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jaimie Vaes probeert na alle ellende met Lil' Kleine de draad weer op te pakken. -Marlijn Weerdenburg praat honderduit over haar pasgeboren kindje. -Wie verdient de Gouden Televizier-Ring?

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Marlijn: 'Met komst van Sammy heb ik verdriet kunnen troosten'
Marlijn Weerdenburg (38) heeft een heftig jaar achter de rug. Net voordat het tweede kindje Sammy komt, overlijdt haar moeder. Gelukkig heeft de actrice het grote verlies al een beetje kunnen verwerken en bereidt ze zich voor op de hoofdrol in de musical 'Diana & Zonen'.

Families van overleden celebrities ruziŽn over geldopbrengsten
Het klinkt nogal luguber, maar er wordt nog een hoop geld verdiend aan sterren die zijn overleden. Niet alleen acteurs en muzikanten, maar ook aan schrijvers en sporthelden. En in een aantal gevallen is het bedrag al behoorlijk opgelopen.

Jaimie Vaes schakelde professionele hulp in na Jorik-rel
In een nieuwe aflevering van de realityserie 'In the Vaes lane' is te zien hoe Jaimie Vaes (32) met professionele hulp weer de draad probeert op te pakken.

Ophef over nieuwe film met Matt Damon in de hoofdrol
Hollywood-acteur Matt Damon (50) speelt in de nieuwe film 'Stillwater' die gaat over een dochter die van moord wordt beschuldigd. Maar de vrouw, waar het script van deze film over gaat, is zacht gezegd 'not amused'.

Clarice over baby in vuilcontainer: 'Echt een buitencategorie'
Bijna zeven jaar geleden werd in een ondergrondse afvalcontainer in Amsterdam een baby gevonden. De moeder, die het kindje zou hebben achtergelaten, was jarenlang spoorloos, maar werd later aangehouden in Duitsland. Dinsdag stond deze vrouw voor de rechter.

Rob over Televizier-Ring: '…ťn programma steekt erboven uit'
Dinsdagavond zijn de stembussen geopend voor de prestigieuze Gouden Televizier-Ring. Nadat vorig jaar het programma 'Over Mijn Lijk' er met de hoofdprijs vandoor ging, geldt nu: nieuwe ronde, nieuwe kansen!

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 17 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie