Uitzending
RTL Boulevard - 16-11-2015

16-11-2015

RTL Boulevard

658 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Koningin Mxima aangeslagen door bloedbad Parijs
Ook bij de royals over de hele wereld is het nieuws uit Parijs hard aangekomen. Koningin Mxima hield tijdens haar werkbezoek in Bangladesh een minuut stilte en ook in de rest van de wereld spraken leden van het Koninklijk huis zich uit.

Molenbeek lijkt broeinest van Jihadisten
Na de terroristische aanslagen in Parijs wordt overduidelijk dat er een link is met de Brusselse wijk Molenbeek. In de wijk werden tot nu toe al zeven mensen gearresteerd die banden hebben met de daders van de aanslagen in Parijs.

Artiesten bieden troost met muziek na bloedbad Parijs
Ook in de muziekwereld is geschokt en met verslagenheid gereageerd op de aanslagen in Parijs. En een aantal artiesten grijpt muziek aan om voor verbroedering te zorgen.

Dennis Weening beleefd angstige momenten in Disneyland Parijs
Na een dag dolle pret in Disneyland Parijs voor Dennis Weening, zijn vrouw Stella, dochtertje Coco en haar beste vriendinnetje sloeg in de Franse hoofdstad het noodlot vrijdag toe. De schrik zat er voor het gezin meteen goed in.

Verslaggever Stefan de Vries voelt zich onveilig in Parijs
Verslaggever van het RTL Nieuws, Stefan de Vries woont in Parijs en maakte de aanslagen van vrijdagavond van dichtbij mee. Stefan is niet echt bang geweest dit weekend. Behalve gisteravond, zo vertelt hij vandaag in RTL Boulevard.

Politie op zoek naar terreurverdachte Salah Abdeslam
De internationaal geseinde terreurverdachte Salah Abdeslam is zaterdag tegengehouden bij een politiecontrole in de Franse stad Cambrai, maar is gewoon kunnen doorrijden. Nu is de politie nog steeds op zoek naar hem.

Radio dj's laten muziek spreken
Het was vanmiddag om 12:00 uur even helemaal stil in Nederland. Op treinstations, voor overheidsgebouwen en ook op de radio en televisie werd stilgestaan bij de slachtoffers van de aanslagen in Parijs. 3FM-dj Michiel Veenstra en NPO Radio 2-dj Gijs Staverman lieten de muziek spreken vandaag.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 16 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie