Uitzending
RTL Boulevard - 15-4-2015

15-4-2015

RTL Boulevard

1041 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Deze automerken zijn populair onder criminelen
Afgelopen maandag is er aandacht besteed aan de liquidatie in Eindhoven waarbij het slachtoffer werd doodgeschoten in zijn Audi RS4. Dit type auto blijkt razend populair te zijn onder criminelen, maar wat doet dat met je zorgvuldig opgebouwde reputatie als automerk?

Nieuwe actie Meld Misdaad Anoniem
De tiplijn 'Meld Misdaad Anoniem' is niet meer weg te denken uit de opsporingsmethodes van de politie. En dat succes moet alleen maar groter gaan worden, nu de tiplijn met iets nieuws komt.

Moeder Tim terug in Goede Tijden Slechte Tijden
Vanavond loopt heel Meerdijk uit voor het trouwfeest van Sjors en Tim in Goede Tijden Slechte Tijden. En daarbij mag de moeder van Tim, Julia, natuurlijk niet ontbreken!

Nieuw: de Labor Games
Er komt een nieuwe Amerikaanse show waarbij vrouwen die aan het bevallen zijn een aantal quizzvragen krijgen voorgeschoteld.

Satudarah moet zich voor Duitse rechter verantwoorden
Deze week is in het Duitse Duisburg een groot proces begonnen tegen leden van de motorclub Satudarah. Het eerste grote proces sinds februari, toen de Nederlandse club in Duitsland werd verboden.

Chemie tussen Michiel Huisman en Blake Lively spat er vanaf
Michiel Huisman is natuurlijk Neerlans trots in Amerika. Hij speelt uiteraard al in het wereldwijd succesvolle Game Of Thrones maar heeft nu ook een hoofdrol te pakken in de nieuwe bioscoopfilm Age of Adeline. En daarin is hij de tegenspeler van niemand minder dan Blake Lively.

Social snacks woensdag 15 april
De sterren hebben weer flink wat nieuwtjes het wereldwijde web opgeslingerd. Bekijk de leukste hier.

Dit zijn de zomerhits van deze lente
Wat een heerlijk weer was het vandaag - en is het nog steeds! Met dit weer komen ook weer de zomerkriebels en de behoefte aan zo'n echte, lekkere zomerhit.

Beschoten crimineel Sjaak B. terug in Nederland
Vandaag werd bekend dat crimineel Sjaak Burger weer terug in Nederland is.

Sylvana Simons over ophef Viva-lijstje
Het vrouwenblad Viva heeft gisteravond behoorlijk wat ophef veroorzaakt met een artikel op hun website.

Gooische Meisjes klaar voor hun Gooische baby's
Ken je ze nog - de Echte Gooische Meisjes uit de gelijknamige realityserie? Destijds hadden de dames alleen maar aandacht voor shoppen en borrelen, maar inmiddels zijn Kim, Bo en Pauline alledrie zwanger en zijn ze met niets anders bezig dan hun echte Gooische baby's.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 15 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie