Uitzending
RTL Boulevard - 11-11-2020

11-11-2020

RTL Boulevard

1048 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

De Oranjes komen er slecht vanaf in het Oranje Zwartboek
In het onlangs verschenen boek 'Oranje Zwartboek, de ontluisterende geschiedenis van onze koninklijke familie' komen onze Oranjes er verdomd slecht vanaf. Schrijver Gerard Aalders vertelt namelijk in geuren en kleuren waarom elke vorst die we tot nu toe gehad hebben, vrijwel niets bijdraagt aan een beter Nederland. Maar vooral: hoe de gehaaide familie puur en alleen op geld uit is.

Start van de carnavalsmaand: wanneer weer in polonaise?
Het aantal corona-besmettingen is weliswaar ietsje gestegen, maar het gaat de goede kant op. Tijdens een live-stream met premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge werd zelfs officieel aangegeven dat de tweede golf echt op z'n retour is. .. Diederik Jekel vertelt over wanneer we weer kunnen verwachten om elkaar in de armen te springen.

Peter van der Vorst binnenkort in gesprek met Frank en Rogier
Peter van der Vorst vertelt in een aflevering van RTL Boulevard dat het over het algemeen goed gaat met de programma's van RTL 4. Van The Masked Singer tot Kopen zonder Kijken, het lijken allemaal kijkcijferhits. Maar wat moet de kijker nu verwachten als het gaat om Frank en Rogier? Peter vertelt binnenkort met hen in gesprek te gaan, maar hij verwacht wel programma's te blijven maken met het duo.

Programma's van anderhalf uur lijken groot succes op RTL
Door de corona-crisis kijken we met z'n allen veel meer televisie dan normaal. En dat is gunstig voor veel zenders. Peter van der Vorst, de grote roerganger van RTL4 besloot onlangs dat de avondprogrammering op de schop moet en dat programma's nu 1,5 uur moeten duren. En dat werpt z'n vruchten af. Maar het is niet allemaal rozengeur en maneschijn.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 11 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • RTL Boulevard - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard komt vanavond met een special over De Holleeder Tape. In de 90 minuten durende special is voor het eerste het telefoongesprek te horen dat misdaadverslaggever Peter R. de Vries in 2011 had met Willem…
  Lees verder
 • RTL Boulevard - 4-7-2017

  4-7-2017

  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten