Uitzending
RTL Boulevard - 11-4-2014

11-4-2014

RTL Boulevard

1013 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Prins Laurent wilde zelfmoord plegen'
Met een gezellige selfie liet prins Laurent gisteravond zien dat het beter met hem gaat, maar volgens de Daily Mail gaat het helemaal niet zo goed met de Belgische royal..

Carlo en Irene roven verkleedkist leeg
De zaterdagavond op RTL 4 wordt vanaf dit weekend echt weer een oerhollands tv-avondje. De kijkcijferknallers staan dan ook stevig geprogrammeerd. Ook de sterren zijn vol verwachting!

Wat een week!
De afgelopen week van RTL Boulevard 'samengevat' in één minuut.

Imperium Dries Roelvink breidt zich uit
Dries Roelvink draait al 30 jaar mee in de showbizz, maar ook zijn zoons moeten er nu aan geloven. Dave kennen we al vanwege zijn modellenwerk en deelname aan realityshows en nu moet ook zoon Donny aan de bak!

De 3FM Awards op een rij
Gisteravond regende het weer prijzen in de Gashouder in Amsterdam. De 3fm awards werden uitgereikt en het was extra groot feest omdat de awardshow dit jaar tien jaar bestaat.

Sonja Bakker prikt vorkje voor KWF
Sonja Bakker en haar man Jan Reus organiseren zondag een sponsordiner en daar hebben ze het behoorlijk druk mee!

Dean Saunders zou ex-vriendin hebben mishandeld
Gisteravond werd bekend dat Dean Saunders en Jamie Faber een punt hebben gezet achter hun relatie. Over de reden van de breuk hielden de twee hun mond stijf op elkaar.

'Vijfde Heineken-ontvoerder' Grifhorst overleden
Afgelopen woensdag is Robbie Grifhorst overleden. De man doet bij het grote publiek niet gelijk een belletje rinkelen, maar Robbie, alias De Bouwvakker, was bij politie en justitie lange tijd in beeld als betrokkene bij de beruchte Heineken-ontvoering.

Ophef om buurtvader die verdachte niet aangeeft
Sinds op 28 maart twee overvallers van een juwelier in Deurne zijn doodgeschoten is het onrustig in Brabant. Ondertussen wordt duidelijk dat meerdere mensen weten wie de derde overvaller zou kunnen zijn, maar zij houden hun kaken stijf op elkaar.

Nederland in de ban van vermissing Kris en Lisanne
Het was alles behalve een grapje toen op 1 april de Nederlandse Lisanne Froon en Kris Kremers in Panama spoorloos verdwenen. Sindsdien wordt er onophoudelijk gezocht naar de twee jonge vrouwen.

Politie mag DNA-pasta gebruiken
De politie die zelf inbreekt om een dief tegen de lamp te laten lopen, het gebeurde in Amsterdam. Maar de vraag is nu of de politie dat wel had mogen doen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 11 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie