Uitzending
RTL Boulevard - 10-10-2014

10-10-2014

RTL Boulevard

1175 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Entertainment snacks
Entertainment nieuwtjes uit binnen- en buitenland.

Guido Spek nog steeds op fiets naar supermarkt
De 5000e Goede Tijden Slechte Tijden staat voor de deur en zoals we van de soap der soapen gewend zijn, belooft deze jubileumaflevering extra bijzonder te worden. Vooral dankzij de nieuwe app, die de kijkers unieke beelden voorschotelt.

Appie steelt show in clip Frans Bauer
Gisteren hadden we al de clipprimeur van de nieuwe single van Frans Bauer. Rata..., ratada, rattadda...ik kom er niet uit.

Jack de Vries verwacht weer kindje
We hebben vandaag een opvallend maar wel super leuk nieuwtje binnen op de redactie.

Jessie J: Derde album is een vluggertje
Na het enorme succes met de single Bang Bang met Ariana Grande en Nicki Minaj is Jessie J helemaal terug. En met haar derde album Sweet Talker is ze vastberaden om zichzelf weer definitief op de kaart te zetten.

Caro Emerald moet weer wennen aan de planken
Caro Emerald deed het een poosje wat rustiger aan, vanwege de geboorte van haar dochter. Inmiddels is de nachtegaal weer druk, druk, druk en puilt haar agenda uit.

Koningin Letizia gek op Spaanse mode
Aanstaande woensdag komt het Spaanse koningspaar Felipe en Letizia op kennismakingsbezoek bij Willem-Alexander en Maxima. Hoe Letizia er uit gaat zien, weten we nog niet, maar ze draagt zonder twijfel iets van een Spaanse designer.

Slechts een van de twee is straks koning'
Nu het paleis het ook heeft bevestigd, is het een feit: Prins Albert en prinses Charlene krijgen een tweeling! Maar ze zijn zeker niet de eerste royals die in e?e?n keer twee nazaten op de wereld zetten.

Thijs RŲmer leefde op huttenkase en rijstwafels
De serie Nieuwe Buren trekt elke zondag avond zo'n 1,5 miljoen kijkers. En dat is op zich niet zo gek, want behalve een flinke dosis spanning kunnen we ook elke aflevering weer kijken naar het afgetrainde lijf van Thijs Ro?mer.

'Sabia zwanger? Dan had ik dat geweten!'
Vandaag is de eerste keer dat de Telegraaf op tabloid formaat is verschenen en ja, dan heb je natuurlijk wat leuke scoops nodig op je voorpagina.

Jan Smit stoot Marco Borsato van troon
Een legendarisch moment voor Jan Smit vandaag. Met zijn nieuwe single 'Handen Omhoog' die hij samen met Kraantje pappie maakte scoort hij nu zijn 21e nummer 1 hit.

Groepshug voor prinses Laurentien
Een warm onthaal voor prinses Laurentien op de Daltonschool Neptunus in Amsterdam.

Milika Peterzon getroffen door hersenbloeding
We beginnen deze vrijdag met heftig nieuws dat ons vandaag bereikte over Milika Peterzon. Weekblad Party, die altijd op vrijdag uitkomt, meldde dat Milika twee hersenbloedingen heeft gehad.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 10 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie