Uitzending
RTL Boulevard - 10-12-2014

10-12-2014

RTL Boulevard

1452 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Annie krijgt flinke make-over
Het verhaal over het weesmeisje Annie weet al bijna 40 jaar jong en oud te ontroeren. Zowel op het scherm als in het theater trekt de vrolijke wildebras nog steeds volle zalen. Cameron Diaz en Jamie Fox schitteren nu in de remake van de filmklassieker.

Enorm kerstpakket in Amersfoort
We mogen dit jaar van 8 t/m 24 december maar liefst 25.000 pakketten weggeven, de grootste kerstactie ooit! En over groot gesproken... Donderdag staat er een gigantisch kerstpakket in het centrum van Amersfoort.

Mari van de Ven neemt bejaarden onder handen
Mari van de Ven staat bekend als de visagist van de sterren, maar vandaag had hij iets heel anders te doen dan het opmaken van bekende Nederlanders.

Waylon haalt nog maar eens uit naar Ilse
Op de valreep van 2014 wordt de netelige kwestie tussen Waylon en Ilse de Lange toch weer opgerakeld, in een aflevering van KRO Profiel.

Engelse roeiers gaan naakt voor goede doel
Ze zijn jong, sterk, sportief, knap en niet onbelangrijk: bloot. Een roeiteam uit het Engelse Warwick heeft een bijzondere naaktkalender gemaakt. En die gaan natuurlijk als warme broodjes over de toonbank.

MAX blaast Goedenavond Dames en Heren nieuw leven in
Omroep Max is op dit moment druk bezig met de opvolger van de hitserie Moeder, Ik Wil bij de Revue. In Goedenavond Dames en Heren gaat Max terug naar de begintijd van de televisie. Wij namen een kijkje op de set.

'De klokken luiden in Monaco'
Het nieuws is nog niet officieel bevestigd door het hof, maar de kerkklokken in Monaco luiden! Prins Albert en prinses CharlŤne zijn de trotse ouders geworden van een jongen en een meisje.

Zo haal je de Kerst in huis
De studio is al helemaal in de kerstsfeer maar je wil natuurlijk thuis ook gezellig in de kerststemming zijn. Daarvoor heeft Michiel de Zeeuw wat tips.

Bert van Leeuwen bezorgd om vader
Vanavond begint de EO met het nieuwe programma De Sterren van Bethlehem. Maar presentator en beoogd reisgids Bert van Leeuwen is door een persoonlijk drama alleen in de eerste aflevering van de vierdelige serie te zien.

Onno Hoes stapt op
Burgemeester Onno Hoes van Maastricht heeft zijn vertrek aangekondigd. Dat heeft hij bekendgemaakt in een openbare brief. Hij stapt op zodra er een opvolger is geÔnstalleerd.

Jongen en meisje voor Albert en CharlŤne
Groot nieuws vandaag uit Monaco: Prinses Charle`ne is vanmiddag van een tweeling bevallen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 10 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • - Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  Peter R. de Vries onthult Holleeder Tape in

  11-2-2019

  RTL Boulevard is een dagelijks entertainment programma bij RTL4. Viviënne van den Assem, Eddy Zoey, Bridget Maasland, Daan Nieber en Marieke Elsinga brengen je elke dag het laatste nieuws op gebied van entertainment,…
  Lees verder
 • - 4-7-2017

  4-7-2017

  RTL Boulevard is een dagelijks entertainment programma bij RTL4. Viviënne van den Assem, Eddy Zoey, Bridget Maasland, Daan Nieber en Marieke Elsinga brengen je elke dag het laatste nieuws op gebied van entertainment,…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten