Uitzending
RTL Boulevard - 10-8-2017

10-8-2017

RTL Boulevard

1050 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Voetballer Jurgen Locadia maakt furore in dance scene
Elk nadeel heb zijn voordeel zou Johan ruiff zeggen en het levende bewijs daarvan is PSV-spits Jurgen Locadia. De voetballer beproeft zijn geluk in de dance scene en dat doet hij niet onaardig.

Luuks top-5 sterren die op elkaar lijken
Sterren die een ster als lookalike hebben. Ze bestaan!

Zo viert bekend Nederland vakantie
Als je naar buiten kijkt zou je het niet zeggen, maar we zitten midden in de zomervakantie. Bekende Nederlanders ontvluchten dan ook massaal ons land op zoek naar zon, zee, strand en vooral rust.

Waarom is de Belgische prins Laurent van Twitter af?
Het is weer eens hommeles rond het enfant terrible van het Belgische koningshuis; prins Laurent. Laurent zorgde voor de zoveelste keer voor ophef toen hij zonder toestemming van de Belgische regering opdook bij een jubileumviering van het Chinese leger. De prins hobbelt al jaren van het ene incident naar het andere en dat kan nu financiŽle gevolgen hebben.

Henk Poort speelt rol in Nieuwe Tijden
Nieuwe Tijden mag een nieuw lid aan de cast toevoegen. Niemand minder dan Henk Poort zal te zien zijn in deze jongerensoap.

Signi Zoekhonden naar Turkije voor vermiste Joey
De Turkse politie heeft vandaag met twee speurhonden en twintig agenten opnieuw naar Joey Hoffman gezocht. Helaas zonder resultaat. Maar er is hulp uit Nederland onderweg.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink en Ruben Nicolai. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 10 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie